Jump to content
POLITISTI.ro

Salariile poliţiştilor vor scădea din nou..


sheriffu

Recommended Posts

Poliţiştii au ghinion în continuare: pe lângă scăderile de 25% ale salariilor, acestea vor mai scădea cu încă 4,5%, prin eliminarea primei de vacanţă şi a premiului anual, au anunţat oficialii Sindicatului Poliţiştilor şi Vameşilor 'Pro Lex'.

Şi prima de vacanţă şi prima anuală reprezentau câte un salariu, respectiv câte 8,5% lunar, iar prin anularea acestora însemna o reducere cu 17% din venitul lunar. S-au redus veniturile cu 25%, iar creşterea cu 15% aplicată la salariul diminuat conduce la o recuperare de 12,5%. Astfel, diferenţa dintre recuperarea de 12,5% şi diminuarea de 17 procente reprezintă o scădere a salariilor poliţiştilor cu 4,5% din venitul lunar, în 2011", a explicat Vasile Lincu, preşedintele sindicatului Pro Lex.

sursa :http://www.libertatea.ro/stire/salariile-politistilor-vor-scadea-din-nou-312553.html

Tot ce pot sa mai zic e "Doamne ajuta-ne pe toti!"

Link to comment

Doamne, citesc si ma minunez.!!!!! Bancul cu evreul nemultumit care merge la rabin este pus in scena de portocala mecanica.

Dragi colegi forumisti, ati ajuns sa va bucurati ca va primiti drepturile legale , culmea..... diminuate.

Si ca nu dau nastere la pareri contradictorii si motive la unii sa se mai ia de mine ,(sa spuna ca ma cred Mesia) o sa va expun parerea mea.

Ramane de vazut daca este si cea corecta.

O sa luam de referinta un salariu de 1000 de lei al unui agent si vom face niste calcule simple.

1000 x 12 = 12000 + 1000( prima de vacanta) + 1000 (al 13-lea salariu) = 14000 ( 2009),

1000 x 6 =6000( primele 6 luni 2010)+ 750 x 6 = 4500( ultimele 6 luni 2010) = 10500 + 750( prima de vacanta diminuata 25%) + 750( al 13-lea diminuat 25%) = 12000 (2010)

900 x 12 = 10800 ( 2011) In 2011 nu se mai acorda prima de vacanrta si al 13-lea salariu.

Adaugati suma de bani pierduta la echipament.

Dupa ce ati facut aceste calcule fata de anul 2009, adaugati rata inflatiei 9-10% si cresterea TVA de 5% in anul 2010, iar in 2011 o sa vedem ce va fi.

Repet am incercat sa aleg o suma pentru ca aceste calcule sa fie cat mai simple.

Puteti sa le faceti fiecare cu sumele reale. Nu va mai spun ca inclusiv retetele medicale(??????) se deconteaza ,pentru cei care le-au platit din buzunar ,cu o reducere de 25%.

Or fi crezut ca banii pe care i-am dat pe retete nu au fost impozitati si nu li s-a aplicat reducerea de 25%. Or fi fost de la Chelu!!!!

O sa vedeti ca noi politistii, am fost loviti de doua ori de aceasta criza.

Si inca odata Lincu prinde fluturi.

Auzi scadere de 4,5%?

Dar el nu este politist , este platit din cotizatiile fraierilor si nu si-a aplicat reducerea de 25% la salariu.

Nici el si nici vreunul din clica lui.

Repet este doar parea mea.

Cu respect. :emo-yessir:

Link to comment

de pe vremea iobagilor poporu asta a gandit asa .. . .. .. . . .. . .. ne meritam soarta !!!!! :slapb: ma refer la comentariul lui CINCIN : haideti sa vim partea plina a paharului, ne dau 15% si asta e un lucru bun, ne dau totusi ceva

era mai bine fara nimic?

Edited by doctoru
Link to comment
  • Member

Sunt buni si cei 15 %, daca vor fi, dar asta nu ma multumeste, cat reprezinta acest 15% fata de scaderea de 25 si taierea celui de al 13-lea, a primei de vacanta si a sumei pentru echipament?Sunt praf in ochi!

De ce la bugetari nu se poate iar la 'ei' da, nu toti avem dreptul la viata?

Edited by eti79ety
Link to comment

Numai 10%.

Este la oferta, grabeste-te sa nu pierzi ocazia.

Sa ne bucuram........... cum spunea cineva ca nu ne mai taie 25% sau ca primim ceva.

Vai mama noastra. :emo-yessir:

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Cum poti sa te bucuri ca iti dau drepturile tale si alea diminuate ca dracu? Pentru cine a citit Changi, situatia unora dintre noi e ca a prizonierilor din lagarul respectiv care se bucurau enorm cand in fiertura primita drept masa de pranz mai gaseau cateo leguma si cateo bucata de carne, desi in ratii erau prevazute bucati de carne pentru toata lumea. Vai de capul nostru, ne multumim cu firimituri... de aia ne merge bine in politia asta. Unitate e un termen cunoscut doar de unii dintre noi, care apoi sunt priviti ca niste nebuni de restul "colegilor". Visam, suntem idealisti...ne vrem drepturile legale...mama, ce nebuni suntem. Lasa ca ne cresc salariile cu 1.2 la suta si uitam brusc de cei 25 la suta luati din drepturile noastre legale. Ne meritam soarta, domnilor.

Link to comment
  • Moderator

Nu Elvis, nu ma intelege gresit. Asa cred unii ca ne cresc salariile. Eu deja ma gandesc cu groaza la ziua de 14 ianuarie sau cand vom primi salariile astea "marite". Se va vedea atunci cine a ramas corijent la matematica. Eu imi vreau drepturile integral inapoi si daca se poate si ceva mariri, ca doar nu am dat in cap pentru banii aia, am muncit si mi-am sacrificat tineretea prin fabrica MAI-ului. :blink:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.