Jump to content
POLITISTI.ro

Salariile poliţiştilor vor scădea din nou..

Postare recomandată

Publicat

Poliţiştii au ghinion în continuare: pe lângă scăderile de 25% ale salariilor, acestea vor mai scădea cu încă 4,5%, prin eliminarea primei de vacanţă şi a premiului anual, au anunţat oficialii Sindicatului Poliţiştilor şi Vameşilor 'Pro Lex'.

Şi prima de vacanţă şi prima anuală reprezentau câte un salariu, respectiv câte 8,5% lunar, iar prin anularea acestora însemna o reducere cu 17% din venitul lunar. S-au redus veniturile cu 25%, iar creşterea cu 15% aplicată la salariul diminuat conduce la o recuperare de 12,5%. Astfel, diferenţa dintre recuperarea de 12,5% şi diminuarea de 17 procente reprezintă o scădere a salariilor poliţiştilor cu 4,5% din venitul lunar, în 2011", a explicat Vasile Lincu, preşedintele sindicatului Pro Lex.

sursa :http://www.libertatea.ro/stire/salariile-politistilor-vor-scadea-din-nou-312553.html

Tot ce pot sa mai zic e "Doamne ajuta-ne pe toti!"

Publicat

haideti sa vim partea plina a paharului, ne dau 15% si asta e un lucru bun, ne dau totusi ceva

era mai bine fara nimic?

Publicat

haideti sa vim partea plina a paharului, ne dau 15% si asta e un lucru bun, ne dau totusi ceva

Pai cum ne daui ,daca ne iau?Sa fim multumiti ca nu iau mai mult?

• Displace 1
Publicat

Doamne, citesc si ma minunez.!!!!! Bancul cu evreul nemultumit care merge la rabin este pus in scena de portocala mecanica.

Dragi colegi forumisti, ati ajuns sa va bucurati ca va primiti drepturile legale , culmea..... diminuate.

Si ca nu dau nastere la pareri contradictorii si motive la unii sa se mai ia de mine ,(sa spuna ca ma cred Mesia) o sa va expun parerea mea.

Ramane de vazut daca este si cea corecta.

O sa luam de referinta un salariu de 1000 de lei al unui agent si vom face niste calcule simple.

1000 x 12 = 12000 + 1000( prima de vacanta) + 1000 (al 13-lea salariu) = 14000 ( 2009),

1000 x 6 =6000( primele 6 luni 2010)+ 750 x 6 = 4500( ultimele 6 luni 2010) = 10500 + 750( prima de vacanta diminuata 25%) + 750( al 13-lea diminuat 25%) = 12000 (2010)

900 x 12 = 10800 ( 2011) In 2011 nu se mai acorda prima de vacanrta si al 13-lea salariu.

Adaugati suma de bani pierduta la echipament.

Dupa ce ati facut aceste calcule fata de anul 2009, adaugati rata inflatiei 9-10% si cresterea TVA de 5% in anul 2010, iar in 2011 o sa vedem ce va fi.

Repet am incercat sa aleg o suma pentru ca aceste calcule sa fie cat mai simple.

Puteti sa le faceti fiecare cu sumele reale. Nu va mai spun ca inclusiv retetele medicale(??????) se deconteaza ,pentru cei care le-au platit din buzunar ,cu o reducere de 25%.

Or fi crezut ca banii pe care i-am dat pe retete nu au fost impozitati si nu li s-a aplicat reducerea de 25%. Or fi fost de la Chelu!!!!

O sa vedeti ca noi politistii, am fost loviti de doua ori de aceasta criza.

Si inca odata Lincu prinde fluturi.

Auzi scadere de 4,5%?

Dar el nu este politist , este platit din cotizatiile fraierilor si nu si-a aplicat reducerea de 25% la salariu.

Nici el si nici vreunul din clica lui.

Repet este doar parea mea.

Cu respect. :emo-yessir:

Publicat (modificat)

de pe vremea iobagilor poporu asta a gandit asa .. . .. .. . . .. . .. ne meritam soarta !!!!! :slapb: ma refer la comentariul lui CINCIN : haideti sa vim partea plina a paharului, ne dau 15% si asta e un lucru bun, ne dau totusi ceva

era mai bine fara nimic?

Modificat de doctoru
  • Membru
Publicat (modificat)

Sunt buni si cei 15 %, daca vor fi, dar asta nu ma multumeste, cat reprezinta acest 15% fata de scaderea de 25 si taierea celui de al 13-lea, a primei de vacanta si a sumei pentru echipament?Sunt praf in ochi!

De ce la bugetari nu se poate iar la 'ei' da, nu toti avem dreptul la viata?

Modificat de eti79ety
Publicat

Numai 10%.

Este la oferta, grabeste-te sa nu pierzi ocazia.

Sa ne bucuram........... cum spunea cineva ca nu ne mai taie 25% sau ca primim ceva.

Vai mama noastra. :emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Cum poti sa te bucuri ca iti dau drepturile tale si alea diminuate ca dracu? Pentru cine a citit Changi, situatia unora dintre noi e ca a prizonierilor din lagarul respectiv care se bucurau enorm cand in fiertura primita drept masa de pranz mai gaseau cateo leguma si cateo bucata de carne, desi in ratii erau prevazute bucati de carne pentru toata lumea. Vai de capul nostru, ne multumim cu firimituri... de aia ne merge bine in politia asta. Unitate e un termen cunoscut doar de unii dintre noi, care apoi sunt priviti ca niste nebuni de restul "colegilor". Visam, suntem idealisti...ne vrem drepturile legale...mama, ce nebuni suntem. Lasa ca ne cresc salariile cu 1.2 la suta si uitam brusc de cei 25 la suta luati din drepturile noastre legale. Ne meritam soarta, domnilor.

Publicat

Kmcoio ,te rog sa faci socoteala de mai sus si vei vedea cu cat iti scade salariul.

Crestere 1,2%?

• Moderator
Publicat

Nu Elvis, nu ma intelege gresit. Asa cred unii ca ne cresc salariile. Eu deja ma gandesc cu groaza la ziua de 14 ianuarie sau cand vom primi salariile astea "marite". Se va vedea atunci cine a ramas corijent la matematica. Eu imi vreau drepturile integral inapoi si daca se poate si ceva mariri, ca doar nu am dat in cap pentru banii aia, am muncit si mi-am sacrificat tineretea prin fabrica MAI-ului. :blink:

Publicat

Ia luati de cititi, dragi colegi, aceasta povestire de pe aici.... http://groparu.ro/un-om/

La cat sunt de pesimist de fel, si adevarul ca eu vad viata in Romania cam albastra, cand am citit-o.... parca m-am simtit ....

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.