Jump to content
POLITISTI.ro

Sa fie escrocherie sentimentala ?

ionels
Go to solution Solved by Cristi,

Recommended Posts

Buna seara. Ma aflu intr-o situatie dubioasa si nu stiu cum s-o rezolv. Mama are inceput de alzheimer, insa deja se simte boala..A devenit foarte vulnerabila psihologic, mai ales pe teme afective. O sora si fica acesteia au convins-o ca se afla intr-o situatie financiara delicata si in fiece luna ii iau din pensie...Pensia mamei mele este mica(700 lei), insa nivelul ei de trai nu este afectat datorita mie...Ceea ce ma irita nu ar fi pierderea acestor bani, cat statutul celor care o lipsesc pe mama de parte din pensie. Acestia au bani sa triasca decent...In trecut erau invatati cu mai mult...Mai ma irita ca nu am fost si eu informat, ca totul s-a transat pe ascuns, iar povestea dureaza de aproape un an, daca nu si mai mult..Este un fel de escrocherie afectiva...Ce pot face pentru a o stopa ? 

Multumec anticipat

Da, cumva au determinat-o sa le ofere din pensie...Au invocat o situatie financiara limita, mincinoasa, determinand-o sa le cedeze din pensie.. I-am cerut mamei sa nu le mai ofere, i-am explicat ca au bani sa traiasca decent, doar ca sunt obisnuiti cu mai mult, motiv pentru care si disperarea lor de a o convinge ca au nevoie de bani..

• Moderator
  • Solution

Atunci, îmi pare rău să îţi spun, dacă mama ta le dă banii cu bună-voie, nu e vorba de nicio escrocherie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.