DjGalaxy Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Salutare. Cata vechime este necesara pentru a participa la un concurs, pt. ocuparea unui alt post? Este posibil ca cei care scot un post la concurs sa poata alege ca si criterii intre 1 an vechime 2 ani ,etc. Link to comment
Ramtha Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Cand se scoate un post anume la concurs, pe dispozitia care anunta desfasurarea concursului sunt mentionate toate criteriile (vechime, calificative, grad, etc), bibliografia, modul de desfasurare s.a.m.d. 1 Link to comment
Membru Ecou Posted July 13, 2013 Membru Share Posted July 13, 2013 ...dar se poate da derogare :-) 1 Link to comment
Taio Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 (edited) In cazul meu dat fiind faptul ca sunt proaspat absolvent si am ramas singur la un post de politie desi s-a postat pe intrapol concurs pentru ocuparea functiei de sef de post, una din conditii fiind vechime minima 3 ani sunt convins ca nu se va inghesui nimeni sa munceasca aici. Primul venit, primul servit. Nu se va tine cont de criteriile postate in anunt. Ba chiar il vor ruga si il vor aburi ca totul va fi bine doar doar o sa il faca sa accepte. SI eu abia astept sa vina cineva, oricine. P.S Am auzit ca s-ar putea sa puna un agent sef mutat de la Jandarmerie. Ce parere aveti despre aceasta? Ce poate cunoaste aceasta persoana despre munca la post? Poate mai mult stiu eu sa rezolv o petitie decat el. Deocamdata eu centrez eu dau cu capul asa ca din partea mea oricine e binevenit, si de la locala. Edited August 23, 2013 by Taio Link to comment
zcatalin Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 P.S Am auzit ca s-ar putea sa puna un agent sef mutat de la Jandarmerie. Ce parere aveti despre aceasta? Ce poate cunoaste aceasta persoana despre munca la post? Poate mai mult stiu eu sa rezolv o petitie decat el. Deocamdata eu centrez eu dau cu capul asa ca din partea mea oricine e binevenit, si de la locala. Crede-ma, mai bine de unul singur, decat cu un al doilea care doar te incurca... 2 Link to comment
Membru Roby Posted September 17, 2013 Membru Share Posted September 17, 2013 Ce inseamna 2 ani vechime in Minister ? Ma refer la un anunt privind scoaterea la concurs a unui post la un serviciu in cadru IPJ-ului... Si acolo scrie la conditii minime "2 ani vechime in Minister"...In acest caz se ia in considerare si scoala ? Daca am un an si 5 luni de cand lucrez efectiv, se poate pune problema de vreo derogare ? Multumesc... Link to comment
Recommended Posts