Jump to content
POLITISTI.ro

Conditia privind vechimea pentru participarea la un concurs pe post

Postare recomandată

Publicat

Salutare. Cata vechime este necesara pentru a participa la un concurs, pt. ocuparea unui alt post? Este posibil ca cei care scot un post la concurs sa poata alege ca si criterii intre 1 an vechime 2 ani ,etc.

Publicat

Cand se scoate un post anume la concurs, pe dispozitia care anunta desfasurarea concursului sunt mentionate toate criteriile (vechime, calificative, grad, etc), bibliografia, modul de desfasurare s.a.m.d.

• Apreciez 1
  • 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

In cazul meu dat fiind faptul ca sunt proaspat absolvent si am ramas singur la un post de politie desi s-a postat pe intrapol concurs pentru ocuparea functiei de sef de post, una din conditii fiind vechime minima 3 ani sunt convins ca nu se va inghesui nimeni sa munceasca aici. Primul venit, primul servit. Nu se va tine cont de criteriile postate in anunt. Ba chiar il vor ruga si il vor aburi ca totul va fi bine doar doar o sa il faca sa accepte. SI eu abia astept sa vina cineva, oricine. :)

P.S Am auzit ca s-ar putea sa puna un agent sef mutat de la Jandarmerie. Ce parere aveti despre aceasta? Ce poate cunoaste aceasta persoana despre munca la post? Poate mai mult stiu eu sa rezolv o petitie decat el. :)) Deocamdata eu centrez eu dau cu capul asa ca din partea mea oricine e binevenit, si de la locala. :))

Modificat de Taio
Publicat

P.S Am auzit ca s-ar putea sa puna un agent sef mutat de la Jandarmerie. Ce parere aveti despre aceasta? Ce poate cunoaste aceasta persoana despre munca la post? Poate mai mult stiu eu sa rezolv o petitie decat el. :)) Deocamdata eu centrez eu dau cu capul asa ca din partea mea oricine e binevenit, si de la locala. :))

Crede-ma, mai bine de unul singur, decat cu un al doilea care doar te incurca...

• Apreciez 2
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Ce inseamna 2 ani vechime in Minister ?  Ma refer la un anunt privind scoaterea la concurs a unui post la un serviciu in cadru IPJ-ului...

Si acolo scrie la conditii minime "2 ani vechime in Minister"...In acest caz se ia in considerare si scoala ? Daca am un an si 5 luni de cand lucrez efectiv, se poate pune problema de vreo derogare ? Multumesc... 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.