Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Persoana dubioasa

nocop

Question

Buna ziua,

Am o intrebare, in fiecare noapte tot vad de pe balcon un tip care tot da tarcoale zonei, ba merge ba vine, am fumat 2 tigari si intre timp tot fila ceva dar habar nu am ce apoi dupa ceva timp a revenit altfel imbracat si parca avea ceva la el ca nu lasa o mana jos.

Apoi in alta noapte aud un caine vagabond urland si ma uit pe geam si il vad pe acelasi tip fugind cu o bata in mana, tot in aceeasi zona.  

Sa alertez politia sa vina la fata locului? Clar e ceva cu el, am senzatia ca ar da cuiva in cap ca tot pandeste parca in locuri mai neluminoase.

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Ar trebui sa sesizezi aceste aspecte politistului de proximitate care raspunde de sectorul respectiv. Ulterior, zona poate fi supravegheata de catre politisti, mai ales daca in zona au avut loc fapte antisociale. Aparitia unei patrule de politie, fie pe jos sau cu auto, la locul indicat de catre tine, l-ar face pe individ sa fuga, existand riscul sa nu fie depistat si identificat.

• 0

multumesc de rapuns, ma gandam cand il mai vad sa chem politia si sa incerc sa il retin sau sa il urmaresc unde sta, am auzit de la un vecin ca ucide animale noaptea acest individ printre altele. O fi vreun psihopat. Chestia e ca nu trece niciodata patula prin zona si probabil de aceea apar asemenea indivizi.

• 0
  • Moderator

Şi chiar crezi că dacă ar trece patrula prin zonă, nu ar mai exista astfel de indivizi? Se însănătoşesc subit la vederea patrulei sau cum? Astfel de indivizi au existat şi vor exista întotdeauna, totul depinde de cât de repede sunt identificaţi de societate. Ceea ce faci tu ar trebui să facă majoritatea celor ce doresc să trăiască într-o comunitate normală şi liniştită. Din păcate, astfel de cazuri sunt nişte excepţii, majoritatea celor ce văd ceva suspect, preferă să se prefacă că nu au văzut dacă nu sunt afectaţi în vreun fel.

Totuşi, nu pierde din vedere că individul se bucură de prezumţia de nevinovăţie, iar de la bănuielile tale până la o tragere la răspundere este cale lungă. 

• Upvote 1