Jump to content
POLITISTI.ro

Imagine Zona securitate clasa II

Postare recomandată

• Membru
Publicat

ma poate ajuta cineva cu o imagine pe care sa scrie Zona de securitate clasa II ?

asemanatoare ca cea de aici..28185143.jpg

nu le am cu programele de editare si daca este cineva dispus sa ma ajute promit sa l rasplatesc in vreun mod.. Multumesc ! :emo-yessir:

• Membru
Publicat (modificat)

si pe usa de acces in biroul meu e asa ceva pus si nu lucrez la SIPI, in toate subunitatile de Politie ar trebuii sa fie puse, in functie de zona de securitate

bogdanel, pentru ce iti trebuie?

Modificat de eti79ety
  • Membru
Publicat

la postul de politie unde sunt eu in practica , a fost o intamplare nefericita in care seful de post a fost inregistrat AUDIO, cu un telefon, in timp ce discuta pe un ton mai ridicat cu un domn invinuit de abandon de familie..si de atunci, tutorele meu m-a rugat sa caut imaginea respectiva ca sa o imprimam pe hartie si sa o plasticam ca mai apoi sa poate fi pusa pe usile celor 3 birouri ..Eu am zis ca incerc sa-l ajut..acum astept si eu pe cineva sa mi dea o idee cumva.. :doh:

• Membru
Publicat

Imaginea respectiva poate fi solicitata celor de la IPJ. De asemenea, nu e obligatia ta sa faci rost de asa ceva, lucrurile astea nu se fac rost, ci sunt date de catre inspectorat, structura SIPI daca nu ma insel.

Publicat

Solicita la logistica si vei primii.

Insa nu vada ce valoare are inregistrarea audio facuta si cum se poate folosi de ea.

Poate valoare sentimentala. :emo-yessir:

• Membru
Publicat

Imaginea respectiva poate fi solicitata celor de la IPJ. De asemenea, nu e obligatia ta sa faci rost de asa ceva, lucrurile astea nu se fac rost, ci sunt date de catre inspectorat, structura SIPI daca nu ma insel.

nu am zis ca e obligatia mea.. am vrut doar sa l ajut pe tutorele meu.. :emo-yessir:

Solicita la logistica si vei primii.

Insa nu vada ce valoare are inregistrarea audio facuta si cum se poate folosi de ea.

Poate valoare sentimentala. :emo-yessir:

asta nu o mai stiu , ce valoare are, insa seful de post a zis ca e mai bine ca pe viitor sa fie asemenea afise pe usa..

• Moderator
Publicat

O să încerc eu să fac ceva. Când am timp, mă mai joc cu Photoshop-ul, dar încă îl descopăr, deci nu trebuie să te aștepți la ceva extraordinar. Sunt doar începător în domeniu.

• Membru
Publicat

e f. buna ! da eu nu te grabesc.. cand ai tu timp atunci ocupa-te..multumesc inca o data :emo-yessir:

• 2 luni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
Publicat

Etichetele respective, sunt puse la dispozitie de catre structurile de scuritate din cadrul IPJ-urilor. Cea pentru zona de securitate clasa a II-a este identica cu cea pentru clasa I, mai putin numarul clasei. Daca aveti nevoie, pot scana un exemplar si sa-l poztez aici sau pe forumul IGPR de pe intranet

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.