Jump to content
POLITISTI.ro

Al 13-lea salariu pentru anul 2009

Postare recomandată

Publicat

da, Bistrita-Nasaud...

in calitate de lider de sindicat Prolex, in repetate randuri am ridicat problema acordarii in mod inegal a unor drepturi, referindu-ma la data sau suma. astfel mi s-a explicat ca este o chestiune care tine de conducerea fiecarui inspectorat din momentul in care banii au fost virati in contul respectiv, mai precis 2 oameni taie si spanzura intr-un inspectorat : seful inspectoratului si seful financiar...de aici fiecare intelegeti ce vreti si puneti punctul pe I.

• Postări 49
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• Elvis

11

• buhaivictor

7

• Catalin

6

• Marius

3

Cele mai multe postări în acest topic

Publicat

Domnule Victor nu am avut onoarea sa va cunosc ,ce functie aveti in PRO LEX la Bistrita?

Publicat

in mod normal sunt doar membru de sindicat, dar neoficial sunt lider pe zona orasului Nasaud+21 de posturi(organizare, om de legatura, etc.)

Publicat

apropo de al 13-lea, stiti ceva de restul sumei? eu am auzit ca intre 20 si 30 aprilie, am auzit chiar de 24.

• Moderator
Publicat

Eu nu am auzit nimic, ba din contra un "coleg raspandaci de zvonuri" povestea ca nu sunt bani si ca nu se stie cand ii vom primi. :(

• Membru
Publicat

la Bucuresti vin pana la sfarsitul lunii...speram...

Publicat

pai de diferenta vb si noi, adica restul fata de ce am primit inainte de Paste...

Publicat

Pe site-ul SNPPC s-a comunicat ca a doua transa se da in perioada 20-23..04.2010 dar diminuati conform lunii Decembrie 2009 cu cele trei zile fara plata !!!

Publicat

la bistrita au intrat si restul, eu cel putin am primit foarte putin, adica mai putin decat ma asteptam...inca 500 lei azi pe la ora 16.00, am colegi care au primit 600, altii 700, nu stiu, poate in functie de vechime, salariu, etc. oricum intreb la alti colegi de breasla mea si daca vad ca e ceva in neregula merg la financiar...sper sa fie intrati si la voi...va salut si la cat mai multi bani, ca oricum nu sunt de ajuns pt ce facem...

Publicat

norocosilor!

al 13-lea eate normal sa fie diferentiat pentru ca se calculeaza in functie de salariu, zile de concediu medical, studii - in general de cate zile ai lucrat -, la fel ca si concediul de antena.

din cate stiam eu nu se mai spune al 13-lea ci prima anuala - nu stiu cum- si poate fi acordata 100% sau in diferite proportii din cat considera seful ca meriti, pana la 75%. din nou seful are un cuvant de spus, dar eu nu am auzit de exemple de sefi care sa taie din el, am auzit ca au incercat cate unii, dar au fost adusi pe calea cea dreapta.

Publicat

Exista politisti carora li s-a taiat si 50% din acest salariu sau prima cum vrei sa ii spui.

Publicat

sunt de acord cu voi si stiu cum se calculeaza si in functie de ce este acordata, dara va pun in fata cel mai simplu caz, si anume, vechime la fel, fara concedii medicale, fara probleme de alt fel, fara dif la sporuri sau la salariu, etc...si dif de 100 lei la al 13-lea...?de unde dif asta?

Publicat

La Constanta pe 27.04 dupa ora 14 se da restul de 75%, fiti cu ochii pe carduri...

Publicat

Diferenta este de la zilele pe care am fost obligati sa le luam adica 7 in noiembrie si decembrie. MULTUMIM PARTIDULUI IUBIT. :emo-yessir:

Publicat

Au intrat si la Bucuresti. E coda la bancomatul de la etajul 5 din cladirea DGPMB :P

Publicat

Nu e deloc corect modul de calcul. De impozitat il impoziteaza imediat, ca asa se intampla cand e vorba de luat. Dar sporurile nu se iau in considerare la baza de calcul.

Publicat

am luat cu 63 lei mai putin decat cel de pe 2008, mama lor, sa le stea maine micu'n gat

• 1 an mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.