Jump to content
POLITISTI.ro

Al 13-lea salariu pentru anul 2009


Marius

Recommended Posts

 • Moderator

Premierul Boc a declarat ca al 13-lea salariu pentru anul 2009, va fi acordat angajatilor din sectorul bugetar pana in luna aprilie 2010, in functie de creditele bugetare deschise de Ministerul Finantelor.

Link to comment
 • Replies 49
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Elvis

  11

 • buhaivictor

  7

 • Catalin

  6

 • Marius

  3

Astept ca toata suflarea sa primim al 13-lea salariu.Mai sunt si restantele de bani pentru echipament si nu stie nimeni exact daca se vor achita.Oricum in sistemul asta pana nu-i vezi in mana sau pe card nu trebuie sa-ti faci planuri cu ei.

Link to comment

Al 13-lea salariu se va da jumatate in luna martie si jumatate in luna aprilie. Banii restanta pe echipament se vor da pana la sfarsitul lunii februarie.

Si apropo pentru cine este interesat vreau sa va spun, poate unii nu stiti, ca cine a avut salariul de merit anul trecut o sa aibe si anul acesta .Insa cine nu a avut si a muncit pe rupte tot nu o sa poata sa ia salariul de merit (asta fiindca avem baieti "destepti" care fac legile in tara asta).

Din luna martie o sa se dea si sporul de 50% pentru lucrarii de exceptie.

Link to comment
 • 2 weeks later...

Doar nu crezi ca , cei ce au avut salariu de merit anul trecut si a ramas si anul acesta ca parte in salariu au vreo vina ca , colegii lor merituosi nu primesc o recompensa identica . Asta este treaba statului . Dupa mine majoritatea trebuie sa primeasca acest stimulent , cu exceptiile de rigoare . Si sa nu-mi spui ca si mai haios ar fii ca cineva sa renunte la suma ramasa in salariu . :) Nu o sa auzi curind de asa ceva . ;)

Link to comment

Domnule recrutul77 sunteti in eroare. Sporul de 50 % se va acorda tot "acelor" oameni care l-au avut si in ultima decada a anului 2009 incepand cu luna viitoare.

Pentru domnul Daniel as avea o intrebare: cum credeti dumneavoastra ca o sa mai poata stimula sefii pupincuristii de serviciu incepand din anul 2011?

Daca tu crezi ca este corect ca pentru ce NU ai facut in 2008 sa ai salariu de merit doi ani la rand inseamna ca te-ai lovit la cap. Nu trebuie sa renunte la el, dar macar sa recunoasca ... parerea mea "pe persoana fizica". :P

Link to comment

Elvis, persoanele la care faci tu referire , nu cred ca vor mai putea fi stimulate de anul viitor . Dar nici nu cred ca , au nevoie neaparata de asa ceva . Se aude ca nu mai sunt fonduri . Dar nu numai pentru ei, ci pentru toti . Asa ca nimeni nu cistiga nimic . Referitor la speta doi faptul ca , s-a primit salariul de merit si anul acesta inclus in salariu , repet ca nu este vina nimanui . Acum stiu faptul ca, sunt destul de multi ochi dusmanosi care privesc acest aspect . Cred ca ar trebuii sa priveasca spre Bucuresti si nu spre colegii lor . Nu ei au hotarit asta . Cei ce au primit anul trecut se asteptau asa cum era si cazul ca altii sa primeasca anul acesta . Si cu asta basta . Este pura intimplare fericita pentru unii si nefericita pentru altii . Dar la multii ani care ai au unii de muncit in sistemul asta cred ca , ar trebuii sa se astepte la destule surprize . Eu de-a lungul timpului am intilnit destule surprize negative atit financiar cit si in ce priveste cariera dar nu am dramatizat . Si uneori norocul s-a intors si catre mine . Toti au norocul lor si nu trebuie sa ai o fire rautacioasa pentru ca te poti intilnii mai rar cu el .Parerea mea " pe persoana fizica " :P;)

Link to comment

Draga Daniel, vad ca esti perseverent ... au nevoie pentru a putea sa se aplece si sa le ,,sugrereze "ceva sefilor. Pai daca nu ar fi fost fonduri pentru a intra si noi intr-o normalitate relativa ar fi trebui suspendate salariile de merit si cele de 50%.

Eu nu spun ca cei care asa au apucat au vreo vina sau ca ar trebui sa li se ia din salariu. Pentru mine legea este foarte clara, <salariul de referinta este cel de la 31 decembrie 2009>. UNDE -I LEGE NU-I TOCMEALA.

Pe mine ma deranjeaza nesimtirea unora, nu norocul pe care il au, iar viata m-a invatat ca norocul ti-l mai faci si singur.

Dar intreb asa din curiozitate, numai unii au probleme, familie si copii ?

Link to comment
 • 3 weeks later...

pana de pasti se spune ca s-ar baga ! dar daca stam sa ne uitam dupa promisiunile lor de "CACAT" ajungem plini de datorii .asa au spus si cu banii de echipament ca se dau pana in......si s-au dat la mam dracului la fel si cu cei de concediu......asa cand se vor da???

Rasp:cand vor "muschii lor" :D ca doar ei sunt sefii !!!! noi trebuie sa stam ca niste catelusi si sa latram (ca doar atat putem face)de muscat nici nu se pune problema ,si cand vom primi osciorul(((al 13-lea)) sa dam din codita si sa fim bucurosi ca l-am primit !!1

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.