Jump to content
POLITISTI.ro

Placute nr. inmatriculare vechi - procedura autorizatie de circulatie provizorie


cyan

Recommended Posts

Ce se intampla cu placutele de inmatriculare vechi in momentul in care se obtine primul rand de nr. de inmatriculare provizorii (rosii)?

Se predau serviciului de inmatriculari in schimbul placutelor provizorii sau se pastreaza de catre proprietar?

Cum se procedeaza in cazul in care o persoana nu mai doreste sa inmatriculeze vehiculul si doreste sa revina la vechile numere de inmatriculare?

Este posibila aceasta varianta sau trebuie sa finalizeze inmatricularea definitiva/transcrierea? 

Link to comment
  • Moderator

Dacă maşina este deja înmatriculată în România, nu vei mai primi niciodată numere provizorii pentru că maşina NU se radiază din circulaţie, intervine transcrierea dreptului de proprietate.

Link to comment

Am inteles ca aceasta procedura este valabila in cazul vehiculelor deja inscrise in tara dar in cazul vehiculelor aduse din strainatate care este procedura cu placutele de inmatriculare vechi?

Se predau la obtinerea primului rand de placute cu numere provizorii rosii sau se pastreaza pana la inmatricularea definitiva?

O persoana care aduce o masina din UE si obtine primul rand de numere rosii si apoi vinde masina altei persoane ce face cu numerele initiale, cele cu care a adus masina din strainatate?

Cand si cui se predau placutele vechi cu care au fost aduse masinile din afara tarii? 

Sper ca nu au fost prea multe intrebari! :)

 

Link to comment
  • 4 years later...

Buna seara,

Aceleasi intrebari le am si eu.

1. Daca aduc o masina din UE, care are deja asigurare pe numere permanente si vreau sa o inscriu pe numele meu in Romania, cui si cand trebuie sa predau placutele cu numerele straine?

2. Este nevoie si de fostul proprietar cand preadau aceste placute? (fiind vorba de placutele cu numere permanente, pe numele lui)

3. Avand acele placute si masina fiind asigurata pana la sfarsitul anului, pot lua din Romania direct numere permanente? fara sa mai scot numere rosii.

 

Multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.