Jump to content
POLITISTI.ro

Grad


Silviu27

Recommended Posts

Salut, as vrea sa stiu ce insemna ofiter 4 in politie . Stiu ca erau grade militare care s-au echivalat cu gradele civile, iar acum se folosesc  pe langa gradele civile si denumiri de genul ofiter 1,2,3 4 etc. totul pentru a complica situatia si mai mult. De ce se complica totul in loc sa se simplifice?

Deci gradele acum au trecut prin trei denumiri , cele militare, civile, iar acum sunt si numerotate pe deasupra, noi contribuabilii  ce sa mai intelegem din asta?Va place birocratia, sa fie totul cat mai intortocheat si complicat. Nu m-ar mira ca in cativa ani sa apara si denumiri de ofiter A, B, C etc. iar apoi A1 B1 C1 etc. totul sa fie cat mai imbarligat cu putinta. 

  • Downvote 17
Link to comment

Te-ai trezit cu fata la ceraceaf si ai scris prostiile de mai sus? NOUA ne place birocratia? E atat de idioata intrebarea ta,incat nu ma voi obosi sa iti raspund...

Link to comment
  • Membru

Exact. Politistii au decis sa fie 3 randuri de grade cum gandesti tu, tocmai pt ca ne place birocratia si sa fie cat mai intortocheat pt ca tu contribuabilul sa nu te prinzi de smecheria care are loc. Denumirile de ofiter A,B,C este a doua faza a conspiratiei. Din cate am inteles, extraterestrii si Mos Craciun sunt implicati si ei, totul sub coordonarea lui Praslea cel Voinic. :shock:

Nu cred ca e problema ta si nu te priveste daca e vb de un locotenent sau un inspector.

  • Upvote 3
Link to comment
  • Moderator

Nu există un astfel de grad în Poliţia Română. Baţi câmpii cu voioşie domnule contribuabil.

Mai citeşte şi mai documentează-te înainte să pui un astfel de verdict, că ne-ar place birocraţia, pentru că demilitarizarea poliţiei şi trecerea la grade profesionale a fost o condiţie impusă pentru a adera la UE, iar în plus legea respectivă nu am făcut-o noi, ci reprezentanţii ăia pe care i-ai votat şi i-ai trimis să ne conducă. Dacă ţie ţi se par "îmbârligate" şi complicate, nu înseamnă musai că aşa şi sunt, mai ales dacă tot subiectul este o nebuloasă în căpşorul tău.

Data viitoare foloseşte funcţia de căutare a forumului şi nu mai iniţia un astfel de topic, prin care să înlături orice dubiu că habar nu ai despre acest subiect. Citeşte aici:

  • Upvote 5
Link to comment

Silviu despre acest subiect se vorbește deja în topicul Dacă aveai bunul simț și curiozitatea să cauți și să citești înainte de a arunca cu acuze nefondate ai fi văzut că nu este vorba de nicio birocrație. Acest topic se închide. Puteți continua discuția în topicul indicat mai sus. Mulțumesc de înțelegere.

  • Upvote 2
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.