Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari referitoare la ADP

Mergi la răspuns Răspuns oferit de military,

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Bună ziua.Mă numesc Alex si am 18 ani.Urmează să vin in clasa a 12-a și aș dori să mă îndrept spre Academia de Politie .De intrat eu sper să intru ,fără falsă modestie am o voință de fier si învățatul nu este o problemă.Răspunsurile care le caut se referă la ce se va întâmpla după ce voi fi admis.Și anume mă refer la cazare,la drepturile si obligațiile pe care le voi avea în anii care îi voi petrece la Academie.Din păcate nu am nici un prieten sau cunoștiință care să îmi poată spune ce și cum și mă gândesc că nu pot avea surse mai bune decât persoane care chiar fac parte din sistem.

Vă mulțumesc!

• Soluţie
Publicat

O să ai cazarea asigurată.

Vezi că mai este un topic destinat academiei de politie si sunt sigur ca acolo vei gasi tot ce te intereseaza.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.