yo3ies Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 As dorii sa imi achizitionez pentru mersul pe bicicleta un ham reflectorizant cum am vazut la politistii de la circulatie pentru ca vesta ma incomodeaza, de unde as putea achizitiona unul neinscriptionat cu POLITIA Link to comment
0 Kayne Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 De la magazinul de pe Lizeanu, au si neinscriptionate. Problema este ca ele au fost gandite pentru a veni epoletii peste ham si fara epoleti, iti cad bretelele peste umar la vant sau viteza... Link to comment
0 Moderator CITADELA Posted July 5, 2013 Moderator Share Posted July 5, 2013 Gasesti ham special pt biciclisti la Decathlon. Pretul este mult sub cel practicat de Monica Design. 5 Link to comment
0 yo3ies Posted July 7, 2013 Author Share Posted July 7, 2013 Multumesc deocamdapta asteptam urmatorul salariu pentru noi accesorii la bicicleta si folosesc o vesta reflectorizanta normala. Ca idee eu am dotat bicicleta si pe mine cu urmatorele -ochi de pisica alb fata rosu spate -lumini fata albe 2 buc functionare cntinua sau clipitoare dupa nevoie -lumini spate rosii clipitoare 2 buc -casca -vesta reflectorizanta Pentru timp de noapte -rucsac cu o banda reflectorizanta latime 2 cm pentru cand merg cu rucsacul -manusi fara degete -ochi de pisica galbeni pe roti pt vizibilitate laterala -banda reflectorizanta cu arici pentru incheietura mainii stangi ca sa fiu vizibil cand semnalizez la stanga -pompa pt roti -trusa de scule -camere de rezerva si petice pentru pana -claxon bicicleta tip clopotel -elemente reflectorizante la pedale -bidon de apa Mai ar fi nevoie de ceva anume, mai ales din punct de vedere legal? Oricum daca sunt si alte sugestii le astept cu placere Link to comment
0 Moderator Catalin Posted July 7, 2013 Moderator Share Posted July 7, 2013 Scrumieră n-ai? Glumesc. 1 Link to comment
Question
yo3ies
As dorii sa imi achizitionez pentru mersul pe bicicleta un ham reflectorizant cum am vazut la politistii de la circulatie pentru ca vesta ma incomodeaza, de unde as putea achizitiona unul neinscriptionat cu POLITIA
4 answers to this question
Recommended Posts