Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere academia de politie - frecventa redusa


nicu

Recommended Posts

 • Member

Va salut!

Are cineva conditiile de admitere la academia de politie - frecventa redusa la indemana va rog ? Am incercat sa caut pe siteul academiei dar nu am gasit nimic...

Va multumesc!

Link to comment
 • 4 years later...

Salutare sunt nou pe aici si deschid acest topic cu scopul de a obtine un sfat care sper ca ma va ajuta in ce imi propun pe viitor. Am terminat recent clasa a XII-a si doresc ca in sesiunea de iarna  sa ma inscriu la examenul de admitere la Scoala de Subofiteri "Vasile Lascar" Campina, iar intrebarea mea este ce parere aveti ca dupa absolvirea acestei scoli, bineinteles aceasta fiind urmata si de un an de munca ca agent, sa aleg inscrierea la Academia de Politie, la Facultatea de Politie, la fara frecventa? Daca cumva sunt documentat gresit sau ceva nu este in regula cu tema pe care am abordat-o accept orice critica constructiva.

Link to comment
 • Marius changed the title to Admitere academia de politie - frecventa redusa
 • Marius unlocked this topic
 • 7 months later...

Buna , imi poate zice cineva sau imi poate da cineva un site in care se precizeaza nr. de locuri la facultatea de politie fara frecventa si nr. de candidati pe parcursul anilor ?

Link to comment
 • 3 years later...

REGULAMENT PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA CONCURSULUI DE ADMITERE LA STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ, ÎN FACULTĂŢILE ACADEMIEI DE POLIŢIE ,,ALEXANDRU IOAN CUZA”, Sesiunea august-septembrie 2022, Republicat, în baza HSU nr. 39/21.02.2022

Art. 32 - (1) Proba de evaluare a cunoştinţelor la Facultatea de Poliţie constă în aplicarea unui Test grilă la disciplinele: Istorie, Limba română şi Limba străină.

Asta a fost in 2022, vedem ce va fi in 2023, dar cred ca se mentine.

Chestia cu test din legislatie este la scolile de agenti de politie la admitere, nu la Academia de Politie.

Link to comment
 • 7 months later...

Va salut. 

As vrea sa stiu daca ma înscriu la cursurile facultății de drept din cadrul Academiei de Politie- cursuri ID, la finalizarea acestora trec în corpul ofițerilor. 

Sunt agent de politie în acest moment. 

Va mulțumesc 

Link to comment

Sunt cursuri cu frecventa redusa, nu ID si da, dupa absolvirea Academiei de Politie o sa fii trecut in corpul ofiterilor. Repartitia se face deodata cu cei de la ZI.

Link to comment

Da, vad ca au introdus mai nou si ID la Academia de Politie, pe baza de concurs de dosare. Cam ciudat, dar nu neasteptat. Ma gandesc ca repartitia va fi identica cu cei de la ZI su FR.

Link to comment

Salutare,

Cat dureaza I.D. ? 1 an sau 4?

La absolvire se primeste loc acasa sau unde vor ei?

Pe perioada studiilor primesti doar salariul de baza? 

Link to comment

Din ce vad in regulamentul Academiei, este 4 ani la ID, chestia cu un an e la masterul profesional.

Probabil la absolvire, repartitia va fi ca la cei de la ZI si FR, nu va fi ca la masterul profesional unde te repartizeaza unde vor ei si tb. sa stai acolo 5 ani (doar agentii/subofiterii cu master profesional, nu si civilii cu master profesional).

Pe perioada studiilor probabil esti platit full, exact ca cei de la FR, nu mai compara cu masterul profesional unde trebuie sa fii prezent fizic un an in Academie pt. a absolvi, masterul profesional fiind considerat un curs cu scoatere de la locul de munca.

 • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.