Jump to content
POLITISTI.ro

Infractionalitatea pierde greutatea morala

DigitalD

Recommended Posts

Amice, daca ce ti-au spus colegii mai sus nu te face sa te gandesti de doua ori, gandeste-te ca daca ajungi acolo, la parnaie, ai sanse mari sa ajungi "fetitza" cuiva (sau a mai multora!), ca esti tanar, fara experienta si aia abia asteapta (mai ales "vietzasii") niste prospatura. Acum gandeste-te cum ar fi sa fii 10 ani (ca doar ai talharit, nu?) fetitza unui dormitor cu 40 de infractori harsiti prin puscarii! Daca nici scena asta nu te pune pe ganduri.... atunci esti o cauza pierduta.

SandoKhan ... apreciez.....nu-ti fa probleme :rolleyes:

• Member

Raman la ce am spus : esti un papagal dar in oglinda te vezi leu.

Ai simtit nevoia sa ma jignesti din nou, chiar daca eu nu ti-am returnat aceasta favoare.

N-are nimic, sa stii ca eu chiar te compatimesc. :)

Hai pa!

DigitalD in orice sectie de politie chiar nu ai putea sa faci studii sau sa porti discutii si sa pui prea multe intrebari deoarece oamenii aia, politistii, sunt la serviciu.

Si chiar daca nu crezi munca cu ,,civilul" nu este tocmai usoara. Mai ales ca noi nu lucram cu cei care merg in fiecare zi la biserica.

Sper ca acest forum sa iti schimbe in bine parerea despre politisti.

Cu stima. :emo-yessir:

Octavian te rog sa ma ignori.

Esti prea destept ,nu ma obliga sa ma ridic la nivelul tau.

Edited by Elvis
  • Moderator

Marius la tine chiar nu ma asteptam, dar daca atat ai inteles eu iti pot accepta limitele.

Probabil nu sunt asa destept ca tine, am si eu limitele mele si nu mi-e rusine sa recunosc.

Cu privire la studiu despre care vorbea Marius, sunt mult mai in masura decat tine sa imi exprim o parere. Cunosc si ma cunosc ,mult mai multi politisti decat vei cunoaste tu pana la pensie.

Ne poti explica si noua, astora mai prosti, de ce esti tu mai in masura sa te exprimi in comparatie cu ceilalti membrii ai acestui site? Esti detinatorul adevarului absolut iar noi nu trebuie sa te contrazicem?!? Din cate vad, asta e singurul tau argument in sustinerea afirmatiei respective si sincer iti spun ca nu ma convinge.

Ar fi mult mai bine daca ai incerca sa nu mai pui verdicte peste tot si sa vorbesti doar in nume propriu. E drum lung pana acolo cand vei reprezinta majoritatea.

• Member

Pana aici v-a fost! Maine ne vedem unde ne-am intalnit prima data, in aceeasi formatie? ASTEPT RASPUNS PE PRIVAT. stiti voi care.... :(

In categoria infractiunilor intra multe, nu doar furturi.Multe din infractiuni apar din actiuni indirecte, precum accidentele de circulatie.Vinovatul unui accident, in urma caruia victima a decedat sau victima sufera o vatamare grava, devine infractor.

Insa decaderea lui morala apare ulterior, atunci cand ajunge sa urasca victima si astfel sa joace murdar pentru a face orice sa scape de inchisoare si de plata daunelor.Pentru acel om apare drumul infractional, iar trist e ca foarte multi autori ai accidentelor rutiere scapa, mai ales daca victima a murit.

Astfel ca si eu aleg tot 1: "din necesitate".

Legat de titlul acestul topic exista un citat celebru : SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRII. Inteligenta nu are legatura cu ratiunea consider ca un infractor este inteligent, dovada modul de punere in practica al infractiunii, insa rationamentul unui infractor este limitat.

Edited by angelfire

"Multe din infractiuni apar din actiuni indirecte, precum accidentele de circulatie.Vinovatul unui accident, in urma caruia victima a decedat sau victima sufera o vatamare grava, devine infractor."

nu exista asa ceva, orice infractiune se savirseste fie prin "actiune" fie prin "inactiune". probabil ca ai vrut sa te referi la felul vinovatiei celui ce savirseste accidentul de circulatie, adica te referi la diferenta dintre intentie directa/indirecta si culpa. corect?