Jump to content
POLITISTI.ro

Aţi văzut vreodată cum se comite o tâlhărie? Priviţi aici!


Recommended Posts

Sper ca toti presarii ,,deontologi,, care apara gunoaiele si ataca politistii cand cei din urma ii mai ciufulesc la arestare, sa vada clipul.Si sa isi imagineze ca biata femeie din imagini este mama sau sotia lor.

  • Upvote 4
Link to comment

uuu...foarte impunator barbat. Mi-ar fi placut sa isi fi incercat fortele cu politistii americani care veneau sa-l ridice si sa primeasca cateva gloante in ceafa.

  • Upvote 1
Link to comment

Servus. Poate ca si astfel de discutii/topicuri vor avea efect. Cat mai devreme si mult, cu atat mai bine. Astfel de„ judecatori ”au existat, exista si vor mai exista! Peste tot in lume. Au„ motivele ”lor: coruptie , politica , slaba pregatire profesionala , etc. Ceea ce ma bucura in mod deosebit este faptul ca in ciuda acestora( din pacate, poate,  din ce in ce mai multi in ultima vreme ) INCA exista politisti onesti, bine pregatiti profesional , care-si fac datoria: „in litera si spiritul legii ”! Despre „ litera ”, din pacate , inca se pot spune multe...Despre„ spirit ”insa, in ceea ce ma priveste , NIMIC nu este mai eficient/educativ decat „ limba pe care infractorul ”o„ vorbeste ”( faptele violente ale acestora nu sunt tocmai intelese  printr-un limbaj academic )! Aici este vorba despre o „ alta lume ”, total diferita de cea in care unii dintre„ deontologi si presari ”traiesc! Acestia, deontologii si acei presari , insa nu vor intelege! Nici nu sunt, poate , de„ blamat ”: au si ei rolul lor! Nu doresc sa intru in amanunte. Ar putea plictisi prea mult. Inchei aceasta destul de lunga postare prin a scrie ca acei, poate din ce in ce mai multi , politisti onesti , buni profesionisti , merita RESPECT!!! Si tot suportul( din pacate doar moral; uneori si acesta conteaza )nostru , al acelora care nu suntem politisti! Doar simpli cetateni , oameni obisnuiti , care „intelegem ”( sau nu )diferit „ lumea si limba ” infractorilor! Cu aceeasi admiratie si RESPECT.

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.