Jump to content
POLITISTI.ro

Incalecare banda dubla continua

mardan
Go to solution Solved by bundesgrenzschutz,

Recommended Posts

Buna ziua.

Astazi, circuland pe un DN am avut ghinionul sa calc marcajul dublu continuu la o distanta de 2-300m de o masina de politie stationata in afara partii carosabile cu fata spre sensul meu de mers.

Am fost oprit de agentul de politie, mi-a comunicat fapta savarsita si suma de amenda dupa care mi-am recunoscut vina si am fost de acord sa o platesc pe loc.

Ii dau agentului cei 225 RON pentru amenda dupa care pleaca la masina.

Revine dupa un minut doar cu o chitanta pe care mi-a scris datele personale, suma de amenda, articolul 77/2 in care a fost incadrata fapta mea, ca am primit 6 puncte de amenda cu plata la jumatate si motivul amenzii "incalecare marcaje". Fiind grabit nu am mai stat la discutii si am plecat.

Am 2 neclaritati la care va rog sa ma ajutati cu raspunsuri:

Nu trebuia sa imi scrie si un proces verbal de contraventie sau e suficienta doar chitanta in cazul in care plata amenzii se face pe loc?

Cate puncte de penalizare am primit(nu scrie nicaieri pe chitanta)?

Multumesc.

• Solution

Amenda e fara puncte de penalizare. Ti-a taiat chitanta pt ca daca nu a existat o masura complementara (retinere de permis sau puncte de penalizare) se poate incasa amenda fara PV... E totul OK!  :good:

Edited by bundesgrenzschutz
  • Upvote 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.