ccclyon Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Cei care aveti carduri de salarii la Raiffeien bank verificati daca nu cumva vi se opreste cate 1 euro pe luna pentru o asa zisa asigurare de accident(in poza este in chenar rosu). Daca descoperiti acest lucru, recuperativa bani facand o sesizare la banca si dupa 30 de zile mergeti si faceti o sesizare si la ANPC deoarece banca nu va face nici un demers pentru a va inapoia bani decat dupa ce ANPC-ul le va solicita acest lucru. La mine a durat 3 luni dar in final am reusit si am obtinut sumele de bani oprite ilegal inca din 2007 pana acum. Suma nu este mare dar de ce sa ne lasam inselati. Aveti si ceva poze privind sirul evenimentelor. 9 1 Link to comment
Membru Alex87 Posted June 27, 2013 Membru Share Posted June 27, 2013 Foarte interesant. Chiar am sa ma uit mai atent de acum incolo. Multumim de atentionare. Link to comment
Moderator Cristi Posted June 27, 2013 Moderator Share Posted June 27, 2013 Totuşi, trebuia să le ceri şi niscai penalizări. De unde şi până unde a apărut comisionul ăla?! Link to comment
Membru Andrei Posted June 27, 2013 Membru Share Posted June 27, 2013 Cand am facut cardul de salariu la Raiffeisen, pe langa contract, ni s-a dat si o anexa pentru o asa numita "Prima de accidente Alico"... Sau ceva de genul. Stiu sigur ca nu am semnat-o. Am facut actele la fel cu al meu coleg, nici eu nici el nu am semnat anexa aia, dar mie mi se retrage lunar din cont 1 euro pentru acea prima de accidente. Se poate verifica daca anexa este semnata sau nu? Link to comment
Membru DanielBAD Posted June 28, 2013 Membru Share Posted June 28, 2013 Mie, spre exemplu, am observat ca mi se retin 4 lei in fiecare luna pentru Abonament RO : 17/06/2013 Abonament RO luna iunie RON 4,00 asta in conditiile in care Comision administrare Se plateste in ziua de 31 lunar(urmatoarea data de plata 30/06/2013) Link to comment
Rusy Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Acum am văzut ca și mie mi se reține 1 euro cardul de cumpărături. Mâine fac sesizare. Mulțumim. Link to comment
Recommended Posts