Jump to content
POLITISTI.ro

Fiul lui Fatuloiu are o manea personalizata


Cristi

Recommended Posts

  • Moderator

"Cu Alexandru ai, ai.../

E seful Politiei... ai, ai/

Niciodata sa nu te iei.../

Ca e Alex Fatuloiu.../

Of , of, dusmanilor, ce n-as da, muica, sa mor/

Dar ei vin mereu la mine.../

Solo/

Fortza ba.../

Pentru Alex Fatuloiu/

Hei, hei/

E seful Politiei,/

E seful Politiei/

Fara numar/

Cu el sa nu te iei/

Fortza maaaaaa/

Sa stie toata lumea/

Lui Biju i-a pus belea/

De Alexandru sa nu te iei/

E seful Politiei/

Sa stie toata lumea /

Ca omu e de belea.

Aceste miravolante, exhaustive versuri se refera la fiul domnului secretar de stat, Dan Valentin Fatuloiu, care, in viziunea manelistilor,este seful politiei, e in forta, e de belea, e cel mai adevarat. Va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile. Melodia o gasiti in acest articol de pe crimetime.ro

Edited by Kmcoio
Link to comment

asa tata, asa fiu...

auzi, s-a desistat fatuloiu si cu fiu-sau intrun caz de dare de mita..... :ner:

sa-si dea DEMISIA de onoare, dar nu cred ca stie ce e aia...

Edited by maximo
Link to comment

Acest fatuloiu si cu multe alte relicve ale comunismului sa plece sa ne lase sa muncim in saracie ,ca asta facem noi astia de jos, ei sunt curati ,sun penibili DEMISIA RELICVELOR..!!!!!:emo-yessir:

Link to comment

Alex Fatuloiu, fiul defunctului secretar de stat Dan Fatuloiu se ocupa printre alte afaceri ce depaseau cateodata zona crepusculara ca sa fiu finut in exprimare si cu achizitiile de masini furate.

Dupa scandalul declansat de mita de un milion de euro, informatiile cu privire la afacerile lui Alex Fatuloiu au inceput sa iasa la iveala. SC Alexim Trans Company 2008, firma fiului secretarului de stat, a cumparat doua masini de lux, care erau furate, de la Stefan Badea Nitache, arestat preventiv in dosarul mitei de un milion de euro.Numele fiului chestorului Dan Valentin Fatuloiu a fost legat pana acum de batai prin cazinouri, camata sau, mai nou, mita de la MAI. Din anturajul afaceristului de 26 de ani au facut parte si interlopi care i-au dedicat nonstop manele prin cluburile din Pitesti. Mai nou, Alex Fatuloiu apare intr-un dosar instrumentat de Parchetul Capitalei cu privire la furtul unor limuzine de lux din strainatate. Firma lui Alex Fatuloiu, Alexim Trans Company 2008, a cumparat doua autoturisme, un Mercedes CLS 320 si un Mercedes ML, de la fostul sau partener de afaceri, Stefan Badea Nitache. Barbatul a fost arestat preventiv pentru complicitate la dare de mita in flagrantul din parcarea MAI, el fiind omul de legatura dintre Catalin Chelu si Alex Fatuloiu. Cercetat pentru inselaciune in forma continuata si uz de fals, Badea este acuzat ca s-a ocupat, impreuna cu alti cinci complici, de inmatricularea a peste zece masini furate, prezentand documente de provenienta false. Pentru ca a fost considerat cumparator de buna credinta?!??, Alex Fatuloiu nu a fost cercetat in dosar, iar firma sa este parte vatamata in proces cu un prejudiciu total de 495.278 de lei. Secretarul de stat Dan Valentin Fatuloiu si seful Politiei Romane, chestorul Petre Toba, au fost schimbati ieri din functie, ca urmare a scandalului generat de asasinatul comis in plina strada asupra liderului interlop nemtean Gheorghe Mararu. In locul lui Fatuloiu a fost numit Ioan Dascalu, fost atasat al Ambasadei Romaniei la Londra, iar la varful Politiei nationale a fost adus Liviu Popa, care ocupa functia de director al DGA. In acelasi timp, seful IPJ Neamt, Aurelian Soric, a demisionat.

Cred ca fostului secretar de stat incepe sa ii para rau ca nu a luat spaga........

Edited by copman
Link to comment
  • Moderator

Alex Fatuloiu, fiul defunctului secretar de stat Dan Fatuloiu...

Doamne, era sa ma inec cu cafeaua... :ner: ai grija la termenii folositi, poate moare vreun om saracul de inima cand citeste... :naughty:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.