Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperarea permisului de conducere retinut pentru alcool

Postare recomandată

Publicat

va rog frm sa ma ajutati si pe mine ca nu stiu ce sa mai fac..in seara de 17-02-2013 la ora 01:00 ma oprit un echipaj de politie ...eram baut la fiola mia iesit 0.63........ma dus la spital la elias si mia luat sangele la iml mia iesit 0.90 la prima proba si la a doua 1....ce sa fac ...ak  politistu este de la mine de aici si mia zis sa imi mentin delcaratia ca sa imi dea permisu mai repede....mie sangele mi sa luat la 20 de minute nu cum este normal la o ora diferenta....si in primu rand cand ma luat politia eu doar stateam in masina ca era frig si asteptam pe cineva nu conduceam masina motoru era oprit...va rog sa ma ajutati cu un rasp ce sa fac mai departe ca inka nu mia fost dat drumu la dosar

am permisul de 3 ani si nu lam avut suspendat nici o data ...ce pot sa fac sa mil recuperez si eu mai repede

• Moderator
Publicat

Pentru început încearcă să scrii în limba română, dacă vrei să primeşti răspunsuri.

Publicat

Si ca sa vezi doar stateai in masina ca iti era frig :) :)   :lol: 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.