Jump to content
POLITISTI.ro

Ajutati-ne sa dam de proprietarul unei masini...

MihaFritz

Recommended Posts

Va rugam sa ne ajutati sa dam urgent de proprietarul unei masini cu numar de Arad: AR-10-GIM, un FIAT BRAVA de culoare verde inchis. Masina este parcata in Arad, langa ghena de gunoi a blocului A6 de pe Strada Fat Frumos Nr.33, chiar langa statia finala de tramvaie (in zona cu garaje multe, langa linia de cale ferata).

De azi noapte de pe la ora 02,00, alarma suna intruna (acum, cand va scriu este ora 09,00). Am telefonat la Politie pe la ora 05,55, a venit un echipaj pe la ora 06,15, dar nu au reusit sa dea de proprietar (cand am sunat din nou la ora 08,30, mi-au zis ca nu stiu cine-i proprietarul si nu au ce sa-i faca masinii; in afara de faptul ca o sa-i dea amenda cand il gasesc, nu au ce sa faca, iar masina nu o pot muta caci nu au platforma). Nu era nevoie sa vina ei pana aici, daca ne-ar fi ajutat cumva sa dam de proprietar, l-am fi cautat noi ca sa opreasca alarma.

Deja vecinii sunt furiosi, caci alarma suna de peste 7 (sapte) ore!!!!!!!!!

• Member

Si noi sa te ajutam cum? Daca au fost colegii la fata locului si nu au reusit sa identifice proprietarul, un forum nu prea are cum sa te ajute. Priveste partea plina a paharului, in cateva ore se descarca bateria :))

Edited by RPG
  • Upvote 3
  • Downvote 1

:doh:  Credeam ca exista o baza de date cu masinile si proprietarii lor... Sau poate cineva recunoaste masina si-l anunta pe proprietar...  :hmmmt: Eu sunt optimista din fire (oricum, zgomotul tramvaielor mai atenueaza cel al alarmei), dar vecinii se cam pregatesc: :emo-box: !!!!!!!!!!!!!

PS S-o ia naiba de baterie: e buna! :angry: Adica nu se mai descarca! Sunt 8 ore de cand urla alarma... :wacko:    

Edited by MihaFritz

• Moderator

Există o bază de date şi mai mult ca sigur că acei poliţişti veniţi la faţa locului au accesat-o. Dar deşi pare, nu întotdeauna lucrurile se rezolvă printr-o simplă interogare a unei baze de date. Posibilităţi sunt nenumărate, poate maşina o fi înmatriculată pe vreo firmă, iar azi fiind sămbătă nu e nimeni la sediul respectiv ... prinde orbul, scoate-i ochii. Sau este vreo firmă în insolvenţă, faliment, la fel de bine cum poate fi vorba despre o maşină vândută şi revândută la a n-şpea mână, fără să a fi efecutate formalităţile de transcriere. Ori propetarul este decedat şi se plimbă cu maşina vreun nepoţel sau rudă de gradul x. Repet, posibilităţi sunt foarte multe şi ţi-aş putea enumera până diseară.

Nu întotdeauna lucrurile sunt atât de simple pe cât par la prima vedere.

• Upvote 1

M-am gandit la toate astea si sunt constienta de toate situatiile posibile, dar nu mai stim ce sa facem... E foarte neplacut sa tot sune una-'ntruna! :blink:

• Moderator

Dupa principiul romanesc: sa facem haz de necaz! Misto atitudine, keep it up!  :good:

Va rugam sa ne ajutati sa dam urgent de proprietarul unei masini cu numar de Arad: AR-10-GIM, un FIAT BRAVA de culoare verde inchis. Masina este parcata in Arad, langa ghena de gunoi a blocului A6 de pe Strada Fat Frumos Nr.33, chiar langa statia finala de tramvaie (in zona cu garaje multe, langa linia de cale ferata).

De azi noapte de pe la ora 02,00, alarma suna intruna (acum, cand va scriu este ora 09,00). Am telefonat la Politie pe la ora 05,55, a venit un echipaj pe la ora 06,15, dar nu au reusit sa dea de proprietar (cand am sunat din nou la ora 08,30, mi-au zis ca nu stiu cine-i proprietarul si nu au ce sa-i faca masinii; in afara de faptul ca o sa-i dea amenda cand il gasesc, nu au ce sa faca, iar masina nu o pot muta caci nu au platforma). Nu era nevoie sa vina ei pana aici, daca ne-ar fi ajutat cumva sa dam de proprietar, l-am fi cautat noi ca sa opreasca alarma.

Deja vecinii sunt furiosi, caci alarma suna de peste 7 (sapte) ore!!!!!!!!!

Cam asa s-a auzit mai bine de o zi, aproape doua - de sambata dimineata de la ora 02,00, pana duminica dupa-amiaza, pe la ora 17,30 cand alarma s-a oprit cu totul (cu siguranta ca bateria s-a descarcat complet; de duminica dimineata se mai auzea doar un pacanit, care oricum nu mai deranja pe nimeni):

Hmmm... Sincer, acum mi-e mila de proprietarul autoturismului... N-as vrea sa mai si primeasca amenda, dupa ce ca o sa trebuiasca sa-si incarce bateria si sa-si repare alte cele pe la ea (nu i-a facut nimeni nimic masinii, dar banuiesc ca mai trebuie cate ceva dupa toata tevatura asta)... Un om cu bani ar fi avut o masina de ca lumea, nu un amarat de FIAT vechi (care-i bine intretinut totusi, dupa aspect - adica e o masina curata, chiar daca-i veche - deci e clar ca omu'-i gospodar)...

• 3 months later...

Cam asa s-a auzit mai bine de o zi, aproape doua - de sambata dimineata de la ora 02,00, pana duminica dupa-amiaza, pe la ora 17,30 cand alarma s-a oprit cu totul (cu siguranta ca bateria s-a descarcat complet; de duminica dimineata se mai auzea doar un pacanit, care oricum nu mai deranja pe nimeni):

https://www.youtube.com/watch?v=WDqg96aOnKU&feature=c4-overview&list=UUcQrSIO7wyiPFSTUq4jSbRA .....

Hmmm... Sincer, acum mi-e mila de proprietarul autoturismului... N-as vrea sa mai si primeasca amenda, dupa ce ca o sa trebuiasca sa-si incarce bateria si sa-si repare alte cele pe la ea (nu i-a facut nimeni nimic masinii, dar banuiesc ca mai trebuie cate ceva dupa toata tevatura asta)... Un om cu bani ar fi avut o masina de ca lumea, nu un amarat de FIAT vechi (care-i bine intretinut totusi, dupa aspect - adica e o masina curata, chiar daca-i veche - deci e clar ca omu'-i gospodar)...

Spre deosebire de vecinul nostru, altul nu a avut norocu' sa scape asa ieftin: http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/ce-s-a-intamplat-cu-masina-a-carei-alarma-a-sunat-o-noapte-intreaga-galerie-foto.html (deci, noi romanii, avem mai mult bun simt si respect pentru semenii nostri, decat altii)