Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau să cumpar de pe internet un telefon care mi se pare prea ieftin

Postare recomandată

Publicat

Buna, am si eu o curiozitate. Vreau sa-mi achizitionez un telefon nou si am gasit un site cu preturi incredibil de mici. Telefoanele sunt noi, sigilate. Dar un prieten mi-a atras atentia ca s-ar putea sa fie furate din afara si de aceea sunt vandute la preturi mai bune. Atata timp cat telefonul nu e furat de la o persoana (pe care sa o am pe constiinta) ci, stiu eu, din magazin, si e sigilat, teoretic nu ma deranjeaza. Dar exista posibilitatea ca el sa fie urmarit de ...politie si sa-mi fie confiscat?

Publicat

Da, cu siguranță există această posibilitate. Mai mult ai grijă să nu fii înșelat, adică în loc de telefon să primești în loc o cutie goală. Despre cum poți cumpăra în siguranță de pe internet poți citi în topicul De obicei când cineva oferă pe internet telefoane la prețuri mult prea mici față de piață, ar trebui să îți ridice un semn de întrebare.

Publicat

Chiar daca este nokia? Eu stiam ca la iphone exista un fel de blacklist, chiar la telefoane sigilate.

Doar gandul de probleme cu politia ma sperie, ca in rest am 3 prieteni care au cumparat tot de pe acel site, si inca nu au avut probleme. Va cred ca v-ati plictisit de astfel de intrebari, dar ma roade curiozitatea. Ms.

Publicat

Nu este vorba de blacklist. Orice telefon, idiferent de model, poate fi identificat, localizat. Dacă știi că site-ul este de încredere, este problema ta.

• Moderator
Publicat

Dacă ai cunoştiinţă că acele telefoane sunt furate şi dacă vei cumpăra un astfel de telefon comiţi o infracţiune, devii un tăinuitor sau complice. Nu are nicio importanţă dacă te deranjează sau nu, la fel cum nu are niciun fel de importanţă dacă au fost furate de la o persoană fizică sau una juridică, tot furt este.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.