Jump to content
POLITISTI.ro

Imprumut bancar ptr. alta pers. care nu mai plateste ratele-Pot recupera banii ?

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,

As avea si eu o intrebare, ma tot chinui sa i gasesc raspuns si sper sa aveti dvs solutia...Tatal meu a facut un imprumut bancar pentru un unchi anul trecut si din acest an a incetat sa mai plateasca rata. Am vreo sansa sa recuperez banii? Mentionez ca unchiul nu apare nicaieri in actele semnate cu banca dar daca mi-ati da o idee...as putea face rost si de dovezi si martori...nu mai stiu cum sa procedez...

• Moderator
Publicat

Înceacă să fii mai explicită, cum a făcut împrumut pentru o altă persoană?

Publicat

Cred că unchiul nu avea posibilitate să facă acel împrumut, adică nu era eligibil pentru bancă și atunci tatăl tău s-a oferit să facă acel împrumut în numele său dar banii i-a folosit unchiul tău, corect LauraMarian ? Dacă este așa, nu cred că are nici cea mai mică șansă să recupereze banii, tatăl tău, deși poate incredibil, vor exista destui avocați care să îți spună că se poate.

Publicat (modificat)

Nu poti face nimic. La banca, tatal tau este cel care a luat creditul, iar acum el figureaza ca "rau-platnic".

Anterior contractarii imprumutului, tatal tau ar fi trebuit sa incheie un act la notar, dar si atunci ar fi trebuit sa il actioneze pe unchiul tau in instanta, pe cale civila, pentru nerespectarea unui contract.

In conditiile actuale, LEGAL, nu ai ce sa faci!

Modificat de Sache
Publicat

Multumesc pt raspuns...mi-am tot stors si eu creierii dar nu am gasit solutie...pana la urma are dreptate beje e bun de plata. 

si daca il inregistrez sau obtin cateva sms-uri care sa confirme ca pt el au fost banii...e destul de greu si in instanta. E vorba oricum de o suma de 100 mil...multumesc oricum tuturor.

Înceacă să fii mai explicită, cum a făcut împrumut pentru o altă persoana 

Banii au fost luati cu titlu de imprumut si dati unchiului insa nu exista nimic legal de care sa ma pot lega...nu e girant, nu e act notarial..nimic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.