Jump to content
POLITISTI.ro

Condiţii medicale de admitere la academie frecvenţă redusă

Postare recomandată

Publicat

salutare. am deschis acest topic intrucat ma confrunt cu o problema. sunt cadru mai si in anul 2012 am fost operat de hernie de disc lombara. in prezent ma simt f bine. pentru admiterea la academie din 2013, la analize, dr. de  neuro de la spitalul miitar m-a declarat inapt pe baza unui ordin 8/2013. ori acest ordin priiveste mapn-ul si se refera la cei ce pleaca din tara in misiuni. intrebarea mea este : cunoasteti un alt ordin sau poate lege a mai cu privire la aptitudinea medicala si a starii de sanatate ale politistilor ? multumesc. mai adaug faptul ca am o hartiuta de la dr. care m-a operat unde este mentionat faptul ca sunt clinic normal si ok pentru admitere academie. atat :)

Publicat

Si nu-ti este suficienta adeverinta? Eu consider ca nu ar fi un motiv de respingere afectiunea ta medicala, insa sa nu te incurce la probele sportive.Bafta multa.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.