Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare masina in Spania

Postare recomandată

Publicat

Buna seara

Am sa intru direct in  subiect ca sa nu plictisesc pe nimeni, am o masina inmatriculara in Romania, acum sunt rezident in Spania, de doi ani m-am strecurat pe langa politisti, dar vreau sa nu mai fac asta .Normal dupa 3 luni  de rezidenta ar fi trebuitsa o inmatriculez .Nu stiu de ce nu au astia  o cale in care sa platesti o taxa ca sa poti circula legal  s-au numere provizorii.

Intrebarea este , dupa ce  inmatriculez masina  cu numere spaniole si ma satur de stat aici, cand vin in tara mi se iau iar taxe de inmatriculare?

PS

Nu vreau sa aud pe careva care imi da sfaturi de genul  ,vinde-o si  cumara-ti una de acolo.La cum conduc astia masinile ,cum le omoara nici pe degeaba nu as lua una.

• Moderator
Publicat

Dacă te referi la taxa de timbru, părerea mea este că ar fi fost corect să nu mai fii nevoit să o plăteşti, din moment ce maşina a mai fost înmatriculată în România. Dar în forma actuală în care guvernanţii ne-au ars cu taxa asta, dacă nu a fost achitată vreuna dintre taxele vechi (mă refer la cea de primă înmatriculare, taxa de poluare sau cum D-zeu au mai fost botezate, după 2997) vei fi nevoit să achiţi taxa pt timbrul de mediu.

Publicat

.........deci masina a fost inmatriculata anul trecut cand am venit in tara special pentru asta. Toate taxele sunt platite conform legilor in vigoare.

• Moderator
Publicat

Dacă la prima înmatriculare în România a maşinii ai plătit taxa şi ulterior nu ţi-ai recuparat-o dând statul în judecată, atunci nu o vei mai plăti din nou.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.