Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Inmatriculare masina in Spania


dorel
 Share

Question

Buna seara

    Am sa intru direct in  subiect ca sa nu plictisesc pe nimeni, am o masina inmatriculara in Romania, acum sunt rezident in Spania, de doi ani m-am strecurat pe langa politisti, dar vreau sa nu mai fac asta .Normal dupa 3 luni  de rezidenta ar fi trebuitsa o inmatriculez .Nu stiu de ce nu au astia  o cale in care sa platesti o taxa ca sa poti circula legal  s-au numere provizorii.

    Intrebarea este , dupa ce  inmatriculez masina  cu numere spaniole si ma satur de stat aici, cand vin in tara mi se iau iar taxe de inmatriculare?

 

PS

Nu vreau sa aud pe careva care imi da sfaturi de genul  ,vinde-o si  cumara-ti una de acolo.La cum conduc astia masinile ,cum le omoara nici pe degeaba nu as lua una.

 

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moderator

Dacă te referi la taxa de timbru, părerea mea este că ar fi fost corect să nu mai fii nevoit să o plăteşti, din moment ce maşina a mai fost înmatriculată în România. Dar în forma actuală în care guvernanţii ne-au ars cu taxa asta, dacă nu a fost achitată vreuna dintre taxele vechi (mă refer la cea de primă înmatriculare, taxa de poluare sau cum D-zeu au mai fost botezate, după 2997) vei fi nevoit să achiţi taxa pt timbrul de mediu.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

.........deci masina a fost inmatriculata anul trecut cand am venit in tara special pentru asta. Toate taxele sunt platite conform legilor in vigoare.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator

Dacă la prima înmatriculare în România a maşinii ai plătit taxa şi ulterior nu ţi-ai recuparat-o dând statul în judecată, atunci nu o vei mai plăti din nou.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.