Jump to content
POLITISTI.ro

Cum pot pune semnatura?

Postare recomandată

Publicat

Daca tot am intrebat cum pot sa-mi pun avatar si am primit instructiunile necesare, sper sa ma ajutati sa imi pun si semnatura.

Multumesc!

• Moderator
Publicat

Trebuie sa accesezi butonul My Settings aflat sus in dreapta

myset.png

In partea stanga vei gasi tab-ul Signature

2cqjz8m.png

In fereastra care apare dupa acesarea tab-ului, trebuie sa introduci textul semnaturii si sa accesezi butonul Save Changes.

Succes!

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

mi-a disparut optiunea "change signature",pe langa faptul ca mi-a fost modificata semnatura de vre-un moderator..rog rezolvare :)

Publicat

revin cu problema de semnatura ..si adaug si versiunea ilustrata, iar pe cel ce mi-a schimbat link-ul din semnatura si mi-a ingradit accesul la aceasta optiune ,il rog sa-l repuna pe cel original ,iar pe viitor daca se simte deranjat de link il putem schimba de comun acord..multumesc anticipat !!

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

nici eu nu am optiunea "change signature", nu ca mi-ar pasa in mod deosebit...doar asa de "fitze":ner:

Si o chestie mai serioasa: unde aflu daca am un mesaj privat? Sunt discutii cu unii useri care poate i-ar plictisi pe ceilalti...

Modificat de buzu
  • Moderator
Publicat

Din cate am observat, poti pune semnatura abia dupa ce ai mai mult de 15 posturi.

Mesageria o gasesti in dreapta - sus, mai exact aici:

2czudt1.png

Publicat

Rog sa mi se ofere aceeasi posibilitate de aa posta o semnatura!

Multumesc anticipat!

• 7 luni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.