Dan Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Inexplicabil se trage cu un pistoil in gheata, glontul nu trece dar se invarte la suprafata Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelum Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 2 chestii mi se par dubioase...... si pormo o sa trag si concluzia.... arata el la un moment dat Plumbul care se invarte..... plumbul la pus langa un glont in incarcator.... nu se pupa nu era acelasi lucru. 1) S-a tras cu pistolu intradevar dar.... nu se vedea exact ce si cum.mie chiar nu mi se pare explozia unui cartus. 2) In aceeasi ordine de idei avem urmatoarea reactie sa ma corecteze cineva daca gresesc substanta.... fulminant de mercur ->praf de pusca-> poc -> presiune pleaca glontul... arata impecabil plumbu.... trebuia sa comporte un fenomen de ardere asupra lui. CONCLUZIE: facuta foarte simpla... e o greutate care o invart ei si wow ce chestie sau facuta din doua bucati o parte editata pe calculator o parte fizic cu bucatica de plumb.. in fine ingenios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 nu se poate auzi ca si cum ai fi langa cel care trage si sa nu uitam ca acesta trage in gheata nu intr-un corp dur gen beton, etc. tot ramane un semn de intrebare cum de se invarte in halul asta, atat timp........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 ET avea o nava acolo, sub gheata, de aceea se invirtea glontul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted November 19, 2010 Membru Share Posted November 19, 2010 (edited) ciudat, nu prea cred, de ce glontul nu e afumat in urma arderii prafului din tub? e prea curat si se invarte cam mult, chiar si in gheata, iar traiectoria glontului nu a fost la 90 de grade si inclinata sub alt unghi, nu prea e bine asezat glontul acolo unde se roteste, urme de ghituri nu sunt pe glont, iar la impactul cu gheata al dracu glont nu se deformeaza deloc....parerea mea! Edited November 19, 2010 by eti79ety Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 la ce temperatura are glontul la iesire din teava, nu ar fi trebuit sa intre mai adinc in gheata prin simplul motiv ca ar fi topit-o, macar pina cind schimbul de temperatura s-ar fi produs? mentionez ca nu am arma de foc si nici nu am tras cu vreuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Eu cred ca tremurul glontului e fix rezultatul apei care sfaraia sub el. Apa pe care o produce topind gheata de sub el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts