Jump to content
POLITISTI.ro

Achizitie baston telescopic

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Eduard,

Postare recomandată

Publicat

Salut,ma numesc Alin.Din cauza cainilor si oamenilor de pe strada agreaivi,vreau sa achizitionez un baston telescopi din 3 elementi din otel.Am citit inare parte de el si de legalitatea lui si nu stiu ce sa mai cred..Eu la 16 ani pot achizitiona acest baston dar aa fiu ai legal,si trebuie vreun permis? Si daca la 16 ani nu pot achizitiona aceasta arma,ce pot achizitiona?

• Displace 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Mai bine cu banii aia scoate o fata la suc, fa-ti un abonament la sala, ia-ti o carte de gramatica, etc. Sunt destule lucruri pe care poti sa le faci cu banii aia. ;)

Modificat de BGeorge
  • Apreciez 2
  • Soluţie
Publicat

Daca cautai pe acest forum (cu functia "search", ce se afla in coltul din dreapta sus) , gaseai raspuns la intrebarea ta, fara sa initiezi inca un topic.

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.