Jump to content
POLITISTI.ro

Barbat impuscat mortal intr-un cartier din orasul Pitesti

teolucian63

Recommended Posts

In urma cu putin timp, un barbat a fost impuscat in apropierea locuintei. Asupra acestuia au fost trase nu mai putin de sase focuri de arma. S-a stabilit ca arma este de calibrul 9 mm. Inca nu a fost stabilit numarul atacatorilor si nici motivul pentru care victima a fost impuscata. Sunt doua ipoteze in acest moment si anume reglare de conturi in stil mafiot sau conflict spontan.

Între timp au mai apărut elemente în "presa" românească, până nu se adeveresc nu cred că merită amintite. Cert e că victima

nu era tocmai uşă de altar şi că evenimetul a readus în discuţie legislaţia privitoare la arme şi părerile oamenilor care habar nu

au despre fenomen, de pildă moderatoarea de la un post de ştiri se întreba la ce-i mai trebuie arma unui poliţist care a ieşit

din tură...

• Moderator

Păi s-ar putea altfel? După mintea ăstora e ceva de genul : "Hai să-i călărim iar pe ăştia de deţin legal armament, că sunt docili iar nouă ne place să avem hârtii. Că infracţiunile se săvârşesc cu arme înregistrate, nu cu arme luate de la talcioc din Bulgaria sau Ucraina.". 

• Upvote 2

La stirile pro tv am vazut ca politistului i-ar fi fost furat pistolul din casa acum 2 ani. Cu siguranta colegii din Arges cunosc mai bine persoanele implicate si ne pot da mai multe detalii.

• Moderator

Sunt doar presupuneri, nu a fost încă găsită arma cu care a fost comisă fapta. Cel puțin eu asta am înțeles din mass media.

• Upvote 1
  • Membru

Daca era vorba despre arma declarata furata de politist cred ca deja se confirma la analiza balistica.

Oricum, criminal sau nu, tot ne-a facut de ras. Se pare ca a fost arestat pentru furtul unei masini, iar victima era martor in acest dosar.

E rau pentru ca acum este in dezbatere un proiect de lege privind regimul armelor...

Eu cred ca ar trebui sa ne curatam singuri si sa tragem un semnal de alarma atunci cand vedem colegi cu astfel de apucaturi, mai ales daca sunt si posesori de arma.

• Upvote 1

"Procurorii au precizat că arma crimei nu este aceeaşi cu pistolul poliţistului.": http://www.click.ro/news/national/executie-pitesti-interlop-radulescu-glock-9_mm-politist_0_1627037290.html asta dacă mai credem ceva din presa românească.

"A avut în el şase cartuşe şi unul neexplodat. A decedat pe loc."  :) http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/213787/ULTIMUL-CUVANT-al-victimei-ASASINATULUI-din-Pitesti- s-a gândit autorul articolului să schimbe "glonţ" cu "cartuş" din declaraţia procuroarei, poate că sună mai bine pentru el.

Partea bună, că suspecţii au fost iute identificaţi nu o vede niciun ziarist, probabil că asta nu aduce raiting sau trafic.

Problema e că această crimă poate da apă la moară pentru susţinătorii unui regim al armelor şi mai restrictiv.

• Moderator

Dacă arma crimei NU este a poliţistului suspect, cel mai probabil avem de a face cu  o armă deţinută ILEGAL. Asta trebuie să priceapă cei care susţin un regim mai restrictiv al armelor de foc.

• Upvote 1

Sper sa nu inceapa iar o vanatoare  de vrajitoare...

Exact asta ma intrebam si eu, chiar nu pot sa priceapa ca un regim restrictiv al armelor detinute legal nu rezolva problema armelor detinute ilegal si cu care se savarsesc 99% din infractiuni?

Chiar nu pot sa priceapa ca exista o piata a armelor folosite in U.E. si care ajung in Romania, vandute la un pret mult mai mic decat cel obisnuit?

Ce ma doare cel mai mult, este ca iar au asociat un politist cu aceasta fapta, indiferent ca este nevinovat ori nu in acest caz, au gasit modalitatea de a adauga la titlurile zilei si "politist", ca deh, da mai bine si creste rating-ul...

vinatoarea a si inceput.

v-as intreba citi dintre "voi" cei care detin legal pistoale cal. 9X19 mm, aveti munitie produsa de sellier&bellot ?!?

nu-mi spuneti pentru ca ati putea fi considerati suspecti  ;)