Jump to content
POLITISTI.ro

Biciclist oprit de politist!


Biker
Go to solution Solved by 25tess,

Recommended Posts

Buna ziua!Am si eu o intrebare legata de un politist care opreste biciclisti pe strada si le scote ventilele de la roti.Nu am mai auzit aceasta problema pana ieri cand,un prieten a patit-o.Mergea linistit pe un drum de tara cand da de o masina de politie.Ajuns in dreptul acesteia,politistul care era langa masina,il opreste,il intreaba numele iar apoi se apleaca si ii scoate ventilele de la ambele roti fara nici un fel de explicatie.Si ce sa vezi?Dupa ce a plecat spre casa(pe langa bicicleta evident),in spatele lui alt biciclist era oprit de acel politist,care si acela a patit la fel.Acum vin cu intrebarea:,,Este corect/legal ce a facut acel politist?Daca prietenul meu nu lasa politistul sa ii scoata ventilele ce putea pati?"Astept un raspuns din partea voastra pentru a ma lamuri de aceasta situatie nemaiintalnita.Va multumesc!

 • Downvote 6
Link to comment
 • Moderator

Şi cum ai de gând să nu laşi poliţistul să facă acel lucru? Generaţia de aur...nu-i aşa că îţi place Florin Salam, Biker?

 • Upvote 1
Link to comment

Biciclistul NU a incalcat nici o regula de circulatie.Politistul cum vedea tineri pe bicicleta ii oprea si le lua ventilele.Vreau sa stiu daca este in legal aceasta fapta a politistului si ce se intampla daca nu accept sa imi umble la bicicleta!18 ani am!

Edited by Biker
 • Downvote 3
Link to comment
 • Moderator

Iar ca să te lămureşti, trebuie să ştii că orice conduita aflată în contradicţie cu legea şi care este sancţionată ca atare, constituie o faptă ilicită, iar prin intervenţia statului în cazul încălcării regulilor de drept se urmăreste atât înlăturarea încălcării şi sancţionarea celui vinovat, cât şi prevenirea săvârşirii în viitor, de către acelaşi subiect sau de către alţii, a unor abateri similare, dezvoltarea astfel a constiinţei juridice şi reeducarea celui vinovat.

Link to comment

Biker, întrebarea ta aduce a trolling: http://ro.wikipedia.org/wiki/Troll , întâmplări de genul acesta nu mai există de prin 1990

decât foarte izolat, puţin probabil ca cea "relatată" de tine să fie reală. Mai ai să ne zici că te-a bătut cu pulanu' la tălpi sau

că un poliţist de pe nu ştiu unde are foarfecă la el şi tunde rockeri sau că ţi-ai luat amendă că nu aveai grupa de sânge în

buletin. :) Totuşi, dacă e reală, nu pot să cred că acţiunea poliţistului vine de la faptul că urăşte el bicicliştii, mai ales că

văd zilnic această nouă categorie de contravenient care nu respectă regulile şi se victimizează excesiv numită biciclist.

Link to comment

Sa nu mai punem ca prin operatia de desumflare a rotilor, care contin aer comprimat (azot, oxigen, vapori de apa), se diminueaza efectul de sera, per total, global, concentratia de CO2, reducandu-se. Trebuie inceput de undeva.

 • Upvote 3
Link to comment
 • 1 month later...

Sa fim seriosi, ceva a-ti facut, si eu sunt biciclist, dar cum circul asa cum scrie la lege si sunt dotat cu tot ce trebuie, desi m-a oprit politia pe strada si eram cu bicicleta noaptea, a facut-o pentru a verifica actele de identitate, si nu am avut probleme, dar de eu am casca (desi nu e obligatorie, eu o recomand si sper sa devina obligatorie) clopotel,  vesta reflectorizanta, elemente refelectorizante (benzi reflectorizante pe piciorul stang, si pe mana stanga ca sa se vada cand semnalizez) 2 lumini rosii pe spate, 2 lumini albe pe fata, baterii de rezerva pentru amandoua, si catadioptrii alb fata rosu spate si galben la roti, si mai ales respect regula de a nu ma urca baut pe bicicleta (am vazut destui biciclisti cu 4-5 sau mai multe beri la bord) intanlirea cu politia a fost de genul buna seara buna seara actele dvs, le-am prezentat, de unde veniti si incotro va duceti, va multumim, la revedere si sa conduceti atent. 

 

Treaba cu luminile dublate e cea mai buna nu se pot strica amandoua deodata si nu se pot consuma bateriile la amandoua in acelasi timp

 • Upvote 1
Link to comment

cred ca te-am vazut pe national geografic, credeau astia ca esti ozeneu.

esti usor si de vazut dupa descrierea de mai sus si de auzit, caci, mai mult ca sigur bazai ca un transformator incarcat, :lol:

 

oricum bravo ca mergi cu bicicleta si grijanie mare pe strada. dupa mine e mai periculos decat cu motocicleta.

 • Downvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.