Jump to content
POLITISTI.ro

Minor dispărut - MATEI MARIAN în vârstă de 11 ani


NewsBot

Recommended Posts

Poliţiştii din Buzău desfăşoară activităţi pentru găsirea unui minor, în vârstă de 11 ani, care a plecat dintr-un centru de primire în regim de urgenţă.

 

În această dimineaţă, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a fost sesizat cu privire la faptul că minorul MATEI MARIAN, în vârstă de 11 ani, a plecat din cadrul instituţiei.

 

Imediat după primirea sesizării, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul IPJ Buzău au demarat activităţile ce se impun în astfel de situaţii.

 

Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat că minorul a fost instituţionalizat în centrul de primire în ziua de 31 mai a.c., iar în această dimineaţă a fugit din cadrul instituţiei, după ce a escaladat geamul de la dormitor, situat la primul etaj.

 

Înainte de a fi instituţionalizat, acesta obişnuia să plece frecvent de la domiciliu, fiind depistat în zonele aglomerate şi parcările centrelor comerciale.

 

Poliţiştii au efectuat verificări în zona Staţiei C.F.R. Buzău, a Autogării Sud Buzău şi a parcurilor de pe raza municipiului Buzău, precum şi în talcioc şi parcările hipermarketurilor.

 

Totodată, semnalmentele lui au fost comunicate dispozitivului de siguranţă publică şi s-a procedat la darea lui în urmărire la nivel naţional.

 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău continuă activităţile pentru găsirea lui.

 

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

 

Semnalmente : înălţime 1,30 m, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou de culoare gri cu inscripţia „CALIFORNIA” pe piept, blugi de culoare albastră şi era încălţat cu papuci din plastic.

 

post-2-0-21393800-1370214217_thumb.jpg

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.