Jump to content
POLITISTI.ro

Proces verbal de contraventie

Postare recomandată

Publicat

Prietenului meu i-a fost retinut permisul in urma cu 2 luni ,a facut contestatie,l-a luat inapoi si acum trebuie sa se prezinte la proces.Care ar fii sansele ca in urma acestei contestatii sa castige procesul?Multumesc.

Publicat

Da...si eu ma gandeam la un 50%....acum nu stiu ce sa zic,idee e ca el vorbea la telefon in timp ce se ducea la o comanda( e taximetrist) si ploitistii l-au vazut si i-au facut semn,dar el a crezut in mom ala ca a facut semn altei masini care era langa el si si-a vazut de drum,iar ei au venit in spatele lui si l-au oprit...au considerat ca a vrut sa fuga si i-au mai bagat pe proces si ca nu a avut centura,ca nu a avut talonul (talon pierdut si recuperat in aceeasi zi de seful firmei)....nu are avocat ....si habar nu avem ce ar trebuii sa zica el acolo ,sa vorbeasca....suntem pe dinafara :))

• Moderator
Publicat

Şi ce anume contestă, dacă lucrurile s-au întâmplat aşa cum spui?

Pentru că din ce povesteşti chiar tu, a fost sancţionat în mod corect.

Ps: având în vedere detaliile dezvăluite, acum aş merge pe un 5% rată a succesului şi un 95% - contestaţia va fi repinsă :wacko:

• Apreciez 2
Publicat

Merg pe sfatul lui Dan .. sa plateasca un avocat :naughty:

Publicat

ms mult pentru sfaturi :*

ms mult pentru sfaturi :*

Publicat

Taximetristul asta pune poza cu o tipa goala la avatar... tipic... 

• Apreciez 1
Publicat

sa-ti platesti un avocat.

cum toti taximetristii au propriile reguli de circulatie si merg cu masinile alea ca pe maidan, ai sa poti sa-ti angajezi un avocat...doar iti permiti sa faci arogante si sa iei sanctiuni.

Publicat

"se ducea la o comanda" => singur in masina

"politistii l-au vazut" => erau minim doi.

"vorbea la telefon" cand i s-a facut semn => oarecum agravant (nu din litera legii)

Care ar fii sansele ca in urma acestei contestatii sa castige procesul?

Sub 1%

Publicat

La proces ar trebuii sa se prezinte cineva din partea lor,nu?Daca nu se prezinta,am inteles ca uneori,nu se prezinta nimeni.Maine este procesul....Am sa va spun cum a fost.Va multumesc mult pentru raspunsuri, :*

este contul meu si poza pusa de mine,nu a pus "taximetristul"

nu vad de ce unii trebuie sa fie rautaciosi,am pus o intrebare.Multumesc pentru cei care mi-au raspuns frumos :)

Publicat

rautacios va fi doar onorariul avocatului ... :))

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.