Jump to content
POLITISTI.ro

Circulatia in strainatate cu permis si autoturism mai vechi

Postare recomandată

Publicat

buna ziua , doresc sa plec cu masina din tara in UE (Germania). Intrebarile mele sunt:

1. masina este an '99, euro 2, iar asigurarea expira in august ... se poate iesi cu masina? ITP-ul este valabil pana in 2014

2. permisul de conducere este de tip vechi (nu are steagul cu UE) ... reprezinta o problema? ...daca da , se poate preschimba fara analize medicale etc. ? multumesc. stefan

Publicat

Trebuie sa ai asigurare valabila. Cartea verde e importanta.

Ies foarte frecvent (5-6 ori pe an) si nimeni nu mi-a cerut asigurarea. Problema e in caz de accident. Nu te juca cu asta

• Moderator
Publicat

Dacă maşia are asigurare valabilă şi inspecţia tehnică periodică în termenul de valabilitate poate circula în străinătate.

Permisul de conducere de tip mai vechi este valabil şi în străinătate. Vezi aici:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.