Jump to content
POLITISTI.ro

Info inmatriculare

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua

Am achizitionat un autoturism in decembrie 2012 de la o persoana  cu dubla cetatenie(germana/romana) si am facut un contract in germana( fostul proprietar este trecut in acte-brif mare si mic.. cu adresa din Germania),iar acum vreau s-o inmatriculez. Mentionez ca el a avut in tara scoase 3 nr rosii. Eu nu am circulat cu masina deloc(am avut proces legat de vechea taxa auto). Vreau sa stiu daca ma pot duce la primarie cu acest contract german fara sa fiu intrebat de fiscal pt ca nu mai dau de proprietar,el fiind stabilit in Germania. 

Va multumesc

• Membru
Publicat

Nu o poţi înmatricula pe numele tău fără Certificat de Atestare Fiscală de la fostul proprietar.

Publicat (modificat)

Mergi la primarie cu acel contract de vanzare - cumparare (cred ca trebuie tradus) si o sa ti-o ia in evidenta cu data contractului... Adica o sa platesti impozit la ea de cand a fost vanduta masina. Eu nu stiu ca din Germania sau alta tara cand cumperi auto sa-ti dea si vreun "certificat fiscal".

LE: Am observat ca sectiunea se numeste "intreaba un politist".. Pot raspunde si civilii?

Modificat de Padre1704

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.