Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare in Romania

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Salut, sunt nou pe forum, am o masina inmatriculata in bulgaria cumparata de la un roman si as dori sa o inmatriculez in Romania, am facut la R.A.R autentificare si carte de identitate, dar mi-a expirat asigurarea..Trebuie sa fie valabila musai?

Si mai am o nelamurire, sper sa nu intampin probleme la inmatriculare, deoarece consider o neregula (asa cred eu) cu actele, am asa: certificat inmatriculare partea 1+2, procura intre roman si bulgar, procura intre roman si mine, contract vanzare cumparare intre roman si mine. Contractul V-C intre bulgar si roman nu l-am primit cand am luat masina...saptamana viitoare am de gand sa o inmatriculez. Multumesc!

Modificat de Banderass
  • Moderator
Publicat

Dacă nu există contract de vânzare între bulgar şi intermediarul de la care ai cumpărat maşina, nu o vei putea înmatricula. Iar asigurarea obligatorie trebuie să fie valabilă, chiar e musai.

Publicat

Adica singura metoda de rezolvare este sa iau legatura cu cei 2 (bulgarul si intermediarul) si sa imi faca contract vanzare-cumparare?! si asigurarea pe bulgaria, trebuie sa o fac pe 6 luni pentru o saptamana ?! 

Publicat

nu mai ai nevoie de asigurare valabila din Bulgaria  ci de  una din Romania in momentul in care vei depune dosarul pentru inmatriculare.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.