Jump to content
POLITISTI.ro

A fost modificată procedura de republicare a actelor normative


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Guvernul a adoptat miercuri, 15 mai 2013, o Ordonaţă de urgenţă prin care se modifică procedura de republicare a actelor normative.

Republicarea actelor normative se va realiza concomitent, la aceeaşi dată, cu publicarea actului normativ de amendare/modificare a actului normativ de bază şi indiferent de întinderea modificărilor pe care acesta le cuprinde. Prin excepţie, termenul de republicare este de cel mult 60 de zile pentru coduri sau acte normative complexe.

Măsura adoptata de Guvern este menită a facilita activitatea de aplicare a actelor normative şi accesul cetăţenilor la aceste norme.

 

Teoretic, începând din acest moment, indiferent de câte ori se modifică un act normativ, se va publica, odată cu modificarea operată, şi noua formă pe care o va avea acel act în integralitatea lui.

Link to comment

Este foarte bine asa. De multe ori veneau doar modificarile, pe care trebuia sa le inseram noi in vechiul text de lege.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.