Jump to content
POLITISTI.ro

Geacă de piele pt uniformă şi panou reflectorizant

CITADELA

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

pt. Bogdanel

Buna,

Ma intereseaza si pe mine un panou reflectorizant cu inscriptia POLITIA pentru geaca - spate si unul mic pentru geaca-piept. Daca ma poti ajuta si pe mine astept un raspuns.

Multumesc!

Edited by dinuifrim
  • Membru

Te pot ajuta doar atunci când îţi este confirmată calitatea de poliţist, fă o cerere sunt mai mulţi colegi din Neamţ.

• Upvote 2
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Salut Bogdanel! as vrea si eu panou reflectorizant cu inscriptia "POLITIA" cel de pe spate si cel de pe piept. Numarul meu 072xxxxxxx.

Sunt politist, promotie decembrie 2012.

Astept un raspuns de la tine. Multumesc anticipat!

Edited by Catalin
Eliminare nr de tel.

Salut Bogdanel! as vrea si eu panou reflectorizant cu inscriptia "POLITIA" cel de pe spate si cel de pe piept. Numarul meu 072xxxxxx.Sunt politist, promotie decembrie 2012.Astept un raspuns de la tine. Multumesc anticipat!

Edited by Catalin
Eliminare nr de tel.
  • Moderator

Adrian trimite-i mesaj privat si nu-ti mai posta nr de telefon asa peste tot, dacă nu vrei să primesti telefoane pe la 4 dimineata de la toti retardatii sau cretinii.

• Upvote 2

Salut! Stiti cumva daca in zona de sud a tarii exista vreum magazin de unde pot lua o geaca de piele de politie sau unde pot sa o fac? Daca a gasit cineva va rog sa imi spuneti de unde si la ce pret. Am inteles ca la magazinul de la Gara de nord ar fi 550lei ceea ce pare cam scump. daca se poate sa postati si o poza va rog. Multumesc anticipat.

• 4 weeks later...

Salut mă interesează sa cumpăr 2 panouri reflectorizante cu inscriptia POLITIA,mă poti ajuta Bogdan?sunt promotie 2010 ,astept răspuns sau un nr.de contact.Multumesc

• 4 weeks later...

Salut Bogdan! Ma poti ajuta si pe mine cu niste panouri reflectorizante cu inscriptia "POLITIA"? as avea nevoie de 2 pentru piept si 2 pentru spate. Te rog sa imi zici daca mai poti face rost sau nu. Multumesc.

• Membru

Salut.

O sa merg saptamana viitoare la firma respectiva, as vrea sa-mi dati cate un PM cu nume, prenume, numar de telefon, adresa si cu ce vreti exact de acolo.

• 4 months later...
  • Membru

Astăzi, 01.08.2014, merg să iau niște panouri reflectorizante pentru un coleg.
Dacă mai dorește cineva să-l ajut, aștept PM.

Edited by Marius
Eliminare număr de telefon
  • Upvote 1
  • 2 weeks later...

doresc si eu 2 seturi de panouri reflectorizante(fata mic si spate mare), pt geaca de rutiera standard, cu cine iau si eu legatura?! multumesc anticipat

• 2 months later...
  • Membru

Salut Bogdan! Ma poti ajuta si pe mine cu niste panouri reflectorizante cu inscriptia "POLITIA"? as avea nevoie de 2 pentru piept si 2 pentru spate. Te rog sa imi zici daca mai poti face rost sau nu. Multumesc.

Astăzi ajung la firma care produce panourile respective.

Am trimis câte un sms lui Cristi (cel care a postat mai sus) și lui Adrian dar nu am primit nici un răspuns.

Vă rog să-mi confirmați până în ora 12:30 ca să știu dacă mai merg să vă cumpăr sau nu.

• Membru

Am reușit să iau legătura cu băieții și astăzi le-am trimis prin Poșta Română.

Mai jos sunt panourile, respectiv chitanța aferentă.

20141027_141606.jpg

20141027_141623.jpg

20141027_141549.jpg

• Upvote 2
  • 1 month later...
  • Membru

Vinerea viitoare, respectiv 12.12.2014, ora 14:30, merg la firma care produce panourile reflectorizante.

Am fost contactat deja de doi colegi care vor în jur de 10-12 seturi, dacă mai dorește cineva să mă caute.

Edited by Bogdanel
  • Upvote 5
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.