Jump to content
POLITISTI.ro

Geacă de piele pt uniformă şi panou reflectorizant

CITADELA

Recommended Posts

As avea si eu nevoie de panouri cu inscriptia POLITIA , cu rugamintea ca cel mare pentru spate sa aiba dimensiunile L=26 cm , l=10 cm .

• 5 months later...

de unde as putea sa mi achizitionez o geaca de piele de politie..

am sunat la nr care e pe forum, am vb cu o doamna si a ramas sa o sun mai tarziu

Mai tarziu nu mai raspunde la tel

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • Membru

mi am facut si eu o geaca din piele pe comanda anul trecut pentru circulatie dar azi, cand am avut o actiune cu politia rutiera, cu radarul, la control, mi a fost adus la cunostinta ca exista o dispozitie a Ins.Sef sa nu mai purtam noi, cei de la posturi/OP/etc, astfel de haine:(......

• 2 months later...

As avea si eu nevoie de un panou reflectorizant ( cel de pe spate ) cu inscriptia POLITIA cu dim. : L= 26 cm si l = 10 cm.

@Bogdanel: ma intereseaza panoul,ma poti ajuta ? Tel. 0736625996 Ms.

pentru Bogdanel :As avea si eu nevoie de un panou reflectorizant ( cel de pe spatele gecii ) cu inscriptia POLITIA cu dim. : L= 26 cm si l = 10 cm.Tel contact 0760606828 in cazul in care ma poti ajuta ,mersi.

• Membru

As avea si eu nevoie de un panou reflectorizant ( cel de pe spate ) cu inscriptia POLITIA cu dim. : L= 26 cm si l = 10 cm.

@Bogdanel: ma intereseaza panoul,ma poti ajuta ? Tel. 0736625996 Ms.

pentru Bogdanel :As avea si eu nevoie de un panou reflectorizant ( cel de pe spatele gecii ) cu inscriptia POLITIA cu dim. : L= 26 cm si l = 10 cm.Tel contact 0760606828 in cazul in care ma poti ajuta ,mersi.

Sa inteleg ca ambii doriti cate un panou pentru partea din spate a gecii, cu inscriptia POLITIA?

Am nevoie de adresele voastre pe privat si cand ajung la firma care le produce va dau un telefon.

marianaandrei72, esti politist?

• Membru

pentru bogdanel as dori si eu 2 panouri reflectorizante cu politia daca se poate?

Ce dimensiune?

Pentru partea din spate a gecii, pentru partea din faţă(cel mic, din piept) sau pentru ham?

Vreau de la fiecare în parte, pe privat, adresele pentru a vi le putea trimite prin poştă

• 2 weeks later...

NU AM PRIMIT MS.

Ma intereseaza daca poti sa-mi faci rost de panoul cu dim. pe care ti-am dat-o, cat costa (ca m-am saturat sa cumpar din banii personali echip.) si cand pot primi coletul. ? Am dat si adresa pe privat . Ms.

• Membru

Nu stiu ce se intampla cu mesageria ta.

Te intrebam in PM ce model de panouri doresti exact si totodata ti-am cerut si un numar de telefon.

Eu propun să nu trimiteți astfel de accesorii decât celor care au făcut dovada că sunt polițiști, adică cei recomandați pe acest forum și care au semnul ”+” în dreptul userului. Astfel evităm să trimitem aceste accesorii unor persoane care nu au drept să poarte aceste inscripții sau echipamente de poliție.

• Upvote 1
  • Membru

Mâine ajung la firma care produce respectivele panouri, dacă vreun POLIŢIST doreşte să-i iau ceva de acolo să mă anunţe.

După cum am zis, astăzi am fost şi v-am cumpărat panourile pe care le-aţi dorit şi vi le-am trimis prin poştă.

Cele cu Poliţia de Frontieră mi-au fost date gratuit pentru că nu au ieşit la imprimare aşa cum trebuie, şi gratuit vi le-am dat şi eu vouă.

Mi-a mai rămas un set pentru ham cu Poliţia de Frontieră, le dau gratis.

Dacă le vrea cineva, să mă contacteze.

pol1.jpg

pol2.jpg

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.