Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua domnilor! . Am si eu o problema foarte mare sa-i spun asa , de curand mi-am cumparat un BMW seria 3 si nu pot sa-l inmatriculez . Am la masina toate actele , am trecut cu ea prin RAR , am platit taxa accea (800 euro) . Azi am mers la politie sa o inmatriculez si imi cere actul de vanzare cumparare dintre baiatul de la care am cumparat-o eu si primul proprietar , acest act nu il am si nu il are nici omul de la care am cumparat-o eu . Ce as putea sa fac? Pot sa o inmatriculez sau am luat o teapa de 3000 de euro? . Multumesc anticipat!

Publicat

Spune-i baiatului de la care ai cumparat autoturismul sa  caute mai atent contractul de vanzare cumparare dintre el si primul proprietar. Poate il gaseste pana la urma.

• Moderator
Publicat

Dacă nu găsești, cel mai probabil poți rezolva problema doar printr-o acțiune în instanță.

• 11 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara, 

m-am intors de curand in tara. Am o masina cumparata prin leasing in 2015, incheiat in 2018. Nu mai am contractul de leasing. Am inteles ca nu se poate inmatricula masina fara contract de vanzare-cumparare. Celelalte acte, talon, carte de identitate, le am.

Cum procedez in aceasta situatie?

Va multumesc.

• Moderator
Publicat

Politia Romana nu nai are atribuții privind înmatricularea autovehiculelor de peste 20 de ani. Adresează-te serviciilor specializate din cadrul Prefecturii de unde locuiesti.

• Apreciez 1
  • 1 an mai târziu...
Publicat

Recent am cumparat o masina cel de la care am cumparato mi-a facut act de V-C si mi-a dat si fiscalul dar an actele masini apare alt propietar ce acte as mai avea nevoie ca sa o anmatriculez pe numele meu .Multumesc

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

@ionutz89 Si nu ai verificat actele cand ai cumparat-o? (apropos, se scrie cu cratima....pana si noi, politistii, am invatat acest lucru)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.