Jump to content
POLITISTI.ro

Durata unei anchete fara urmarire penala


Smok3

Recommended Posts

Buna ziua, 

 

Doresc sa cunosc si eu durata unei anchete in baza unei plangeri penale! 

Sa fiu mai concret, firma angajatoare mi-a formulat o plangere penala la politie(plangere in urma careia mi s-a suspendat contractul de munca la ITM, nemaiputand sa ma angajez in toata aceasta perioada) mai acum 1 an pentru gestiune frauduloasa. Nici pana in ziua de azi nu am primit nimic de la politie, urmarirea penala nu a inceput, am fost chemat o singura data pentru declaratii si cam atat! 

La dosar nu exista probe care sa dovedeasca faptele plangerii lor. Din ce am inteles de la comisarul care se ocupa de dosar, acesta nici nu a putut fi trimis la procuror, mai multe detalii nu a dorit sa imi transmita!

Imi poate spune si mie daca exista un anume termen pentru asa ceva?

Edited by Smok3
Link to comment

Nu există un termen de soluționare al dosarelor penale. Acesta diferă de la un caz la altul în funcție de complexitatea cercetărilor, nr. de părți ce trebuie audiate, expertize contabile, comunicări ale unor acte, etc. Ia legătura cu polițistul care are în lucru dosarul, s-ar putea să ai surprize neplăcute pentru tine, mai ales că nu ai primit nicio comunicare de la parchet. Succes.

Edited by Dan
Link to comment

Multumesc frumos pentru raspuns, am luat din nou legatura cu politistul care se ocupa de caz, dosarul a fost trimis la parchet cu NUP, acum astept decizia procurorului! 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.