Jump to content
POLITISTI.ro

Hartuire prin internet / am nevoie de ajutor !


Ioana1997
Go to solution Solved by Dan,

Recommended Posts

Sunt hărțuită pe internet de un bărbat de peste 20 de ani și mă sună în continuu să îi arăt părți ale corpului și refuz iar de fiecare dată mă amenință și îmi pune numărul pe siteuri deochiate/ porno. Bărbatul nu e din același județ cu mine.Ce să fac să mă lase în pace ?

Link to comment
  • Member

In primul rand e o problema de unde are nr. tau si cum a intrat in contact cu tine, eu cred ca treaba dureaza de ceva timp si pana recent nu te-a deranjat ba mai mult l-ai incurajat.

Solutia simpla e sa nu-i raspunzi la tel, o sa se plictiseasca in cateva zile/sapt. Daca ai posibilitatea schimba numarul de telefon.

In anumite conditii, actele astea pot sa constituie elementele infractiunii de Coruptie Sexuala.

Ce varsta ai exact? 15, 16 ani?

Edited by RPG
  • Upvote 1
Link to comment

Nu l-am incurajat, ii repetam de nenumarate ori sa ma lase in pace. El nu a facut rost doar de numarul meu ci si de poze cu mine si informatii despre mine si familia mea. Imi spune ca vine in Sibiu , de unde sunt eu, sa ma culc cu el ca ma gaseste .

Am 15 ani.

Link to comment
  • Member

Cand nu vrei sa ai contact cu o persoana nu raspunzi la telefon. Faptul ca ii raspunzi, orice i-ai spune, il face sa insiste. Primul pas e sa nu raspunzi deloc la apeluri si mesaje cateva zile/saptamani. Daca vezi ca nu merge, schimbi nr. de tel. In cazul in care nici asta nu da rezultate, apeleaza la parinti, o sa stie sa gestioneze mai bine situatia.

Edited by RPG
Link to comment

Dar nu e normal sa ma sune in continu.. Si acum m-a sunat si nu am raspuns si mi-a dat mesaj in care m-a facut " zdreamță" si mi-a zis ca vad eu maine " fericire" si de asemenea nu i-am raspuns...

Link to comment

cunosti cat de cat persoana care te deranjeaza ? daca da , pastreaza mesajele care ti le trimite , ia legatura cu un politist( descrie persoana daca e posibil) si cu un psiholog, aa si nu ii mai raspunde deloc la nici un apel sau mesaj si totul se rezolva nu te impacienta prea tare baietei de astia poate o sa-ti mai faca probleme , stai calma.

Edited by bulibasha
Link to comment
  • Solution

În momentul când ți-ai postat ID-ul de messenger pe internet ți-ai asumat singură niște riscuri. Ia legătura de urgență cu părinții și povestește-le ce ți se întâmplă. Apoi împreună cu aceștia mergeți și stați de vorbă cu polițisitul de proximitate. Polițistul vă va îndruma în legătură cu ce aveți de făcut mai departe.

  • Upvote 2
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.