Jump to content
POLITISTI.ro

Ce face un ofiter de politie rutiera?

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Câteva dintre activitățiile specifice:

- monitorizează activitatea desfăşurată de polițiști în domeniul supravegherii, îndrumării şi controlului traficului, al cercetării şi soluţionării accidentelor de circulaţie cu autori cunoscuţi şi necunoscuţi şi al prevenirii şi combaterii încălcării normelor rutiere;

- analizează evoluţia situaţiei operative în domeniu şi elaborează programe ori planuri de măsuri pentru eficientizarea activităţii şi atingerea indicatorilor de performanţă stabiliţi prin documentele de planificare strategică a muncii de la nivelul Poliţiei Române;

- participă la cercetarea accidentelor de circulaţie soldate cu vătămări corporale ori decesul unor persoane;

- asigură informarea rutieră a participanţilor la trafic prin mass-media centrală şi Internet;

și așa mai departe.

Publicat

Mulţumesc Marius

Activitatile astea le opereaza numai ofiterii de la rutiera sau si agentii de rutiera ?

• Moderator
Publicat

O parte dintre activități sunt specifice doar ofițerilor de poliție, iar o altă parte dintre activități sunt desfășurate atât de ofițeri cât și de agenții de poliție.

Ce am precizat eu aici sunt doar câteva exemplificări. Atribuțiile și activitățiile ofițerului cât și ale agentului de poliție rutieră sunt mult mai multe și nu pot fi publicate aici.

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.