Jump to content
POLITISTI.ro

Este posibil sa-mi mai recuperez telefonul?


Anonima

Recommended Posts

Sambata dimineata ma grabeam sa ajung la un meci de handbal de junioare la care trebuia sa joc... Mi-am luat telefonul si mi l-am pus in buzunarul de la bluza de trening fara sa trag fiermuarul si am plecat... am inceput sa alerg pentru ca era foarte tarziu... probabil telefonu a cazut fara ca eu sa-l fii auzit... aproape de statie am vrut sa vad cat e ceasul si am constatat ca nu mai aveam telefonul... m-am intors pe acelasi drum si telefonul nu mai era... dupa ce am mai facut acelasi drum de vreo 3 ori m-am intors acasa si am inceput sa sun de pe fix pe telefonul meu mobil... am sunat de vreo 5-6 ori si a 7a oara imi zicea ca telefonul meu era inchis... deci este evident ca a fost gasit de cineva si ca un cetatean bun ce e s-a gandit sa il pastreze .... nu stiu ce sa fac maine ma duc la politie dar eu nu stiu nimic depre cine mi-a luat telefonul nu am nici un indiciu ... nu stiu cum arata... Se mai poate gasi? va rog sa-mi spune-ti sincer sunt disperata e al doilea telefon pe care il pierd

Link to comment
  • Moderator

Dupa ce trec zece zile poti merge la politie pentru a face o plangere pentru insusirea bunului gasit. Asta nu inseamna ca se va solutiona si favorabil, depinde de foarte multi factori. Vezi ca se zice fermoar, nu fiermuar, iar punctele de suspensie nu se folosesc asa des, ca nu relatezi vreun thriller. Hai sa respectam putin limba romana.

Edited by Cristi
  • Upvote 1
Link to comment
  • 2 weeks later...

buna ziua doresc o informatie fica mea a avut o relatie cu un baiat de 10 ani a locuit cu el ultimii 2 ani si eu personal am cumparat multe lucruri de valoare pentru ea plasma, masina ,canapea si multe altele dar ce e mai rau ca a convinso sa faca un abonament pe numele ei la orange de 50 euro pentru un telefon f scump si performant samsung galaxy s3 fica

  mea a plecat din locuinta in care au stat cu chirie si nu a luat nici hainele personale momentan nu are nici sevici tot din cauza lui si eu sunt bonlava de cancer la san operata si nu pot sa o ajut prea mult iar acest baiat profita de situatia noastra ca el se lauda cu relatii ca nu o sa vada nimic inapoi va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ca nici reclamatia nu stiu cum sa o fac sa fie buna astept raspuns si pe email daca puteti va multumesc anticipat si sper ca aici e un forum serios

Link to comment

Luați legătura cu polițistul dvs. de proximitate, el vă va ajuta în formularea plângerii precum și în consilierea juridică de care aveți nevoie. Succes.

Edited by Dan
Link to comment
  • Moderator

Codul penal al României prevede infracţiunea de "abuz de încredere" ca fiind fapta unei persoane de a-şi însuşi un bun mobil al altuia, deţinut cu orice titlu, sau dispunerea de acest bun pe nedrept ori refuzul de a-l restitui.

De asemenea, se consideră abuz de încredere fapta coproprietarului care îşi însuşeste un bun aflat în coproprietate, dacă bunul se afla în detenţia lui exclusivă.

Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabila a persoanei vătămate.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.