Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Jandarmeria locala - Abuz?

cipperu

Question

As avea nevoie de raspuns la o mica problema:

Acum ceva timp Jandarmeria Locala din orasul meu la ora 08:00-09:00 a venit in mai multe baruri si au verificat de minori[in special cei care au scoala la acea ora,etc] .

Acei minori erau intrebati ce cauta si multe altele,iar asta imi da un semn de intrebare.Au voie sa faca asta?

Adica daca sunt alte probleme nu sar dar pentru asta au timp !

Au mai facut un lucru care cred ca este bine[nu stiu],au gasit intr-un bar cativa minori care jucau la aparate numite si "pacanele",dar acestia nu aveau 18 ani asa ca le-au luat datele - Nume,Scoala,Clasa,Varsta si cam atat.

• Downvote 1

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Da, au voie să facă acest lucru. Auzi la el, păcănele și baruri în loc de școală. Halal viitor al României!

Edited by Cristi
  • 0

@Cristi: Asa am auzit si am vrut sa intreb pe acest forum deoarece mi s-a parut un subiect interesant.

@Marius: Nu stiu cum se spune sigur,nu sunt familiarizat cu acesti termeni,dar este Jandarmerie..

• 0
  • Moderator

Ce e bine să reţii, este faptul că întradevăr au dreptul de a legitima şi te poţi alege cu o amendă, dacă eşti surprins consumând băuturi alcoolice şi nu ai depăşit vârsta majoratului.

De fapt cam acesta este targetul jandarmilor, se umflă şi ei la adolescenţii ce îndrăznesc să consume o bere. Aşa că, mare atenţie ... jandarmii sunt cu ochii pe voi!! :))

• Upvote 1
  • 0
  • Membru

Democratia asta prost inteleasa a dus la tot felul de ... scolarei in cazul nostru care pun intrebari inepte de genul "au voie?" care de f multe ori sunt puse si in cazul actiunilor politistilor.

Da, au voie, ca de aceea sunt "pusi".

• Upvote 1
  • 0

Of bine ca macar e vorba de jandarmerie ma speriasem ca vreun primar si-a facut si jandarmerie locala. Stiu primari care au pus la punct un fel de Pomprieri si serviciu de ambulanta local (ii spune serviciu voluntar de urgenta, dar macar acolo e cu totul altceva)

• 0

Democratia asta prost inteleasa a dus la tot felul de ... scolarei in cazul nostru care pun intrebari inepte de genul "au voie?" care de f multe ori sunt puse si in cazul actiunilor politistilor.

Da, au voie, ca de aceea sunt "pusi".

Am zis cumva ca eu sunt cel implicat? Din auzite..am vrut sa intreb

• 0

Nu ai zis ca tu esti implicat, insa ai lasat sa se inteleaga acest lucru : " au venit in mai multe baruri". Daca nu erai implicat, spuneai "au mers in mai multe baruri". Nu mai pune astfel de intrebari si mai bine mergi la scoala. Acolo mai inveti si gramatica limbii romane. Orice adult ar trebui sa ia la intrebari minorii care stau prin baruri si mai ales pe cei care practica jocurile de noroc. In mod normal, ar trebui interzis accesul minorilor in unitatile de alimentatie publica in care se consuma bauturi alcoolice si este permis fumatul.