Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Am fost inselat on-line cu un telefon. Ce pot face ?

sEba1337

Question

Ma uitam pe un site de anunturi online cu telefoane si am vazut un samsung s2 , am vorbit cu respectivul si a zis sa ii dau un avans pentru telefon(50 lei,sa nu plateasca el transport degeaba daca nu as fi ridicat produsul) ,i-am depus banii intr-un cont de la banca dar se pare ca o sa iau teapa , pozele , mi-a aratat un prieten ca sunt trucate (sau luate de pe net)

daca ma duc la politie sa ii fac o plangere(nu ma intereseaza banii,bravo lui traieste 2 zile), am toate datele lui(oras,nr cont banca) + dovezi(poze cu convorbirile de peste tot)

Daca ii fac o reclamatie ii se poate intampla ceva? sau imi pot recupera ceva?

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

În ce sens? Nu ai mai primit produsul, vânzătorul nu îți mai răspunde la telefon? Cât era termenul de livrare?

• Upvote 1
  • 0

Nu știu în ce măsură te va ajuta acum, dar avem un topic deschis pe tema siguranței cumpărăturilor on-line, denumit Citește bine și data viitoare poți face cumpărăturile în siguranță. Da, te poți adresa cu plângere scrisă secției de poliție.

• 0

Nu știu în ce măsură te va ajuta acum, dar avem un topic deschis pe tema siguranței cumpărăturilor on-line, denumit Citește bine și data viitoare poți face cumpărăturile în siguranță. Da, te poți adresa cu plângere scrisă secției de poliție.

ok mersi mult de raspuns