Jump to content
POLITISTI.ro

Stiker/auocolant - Politisti.ro

Administrator

Recommended Posts

• 2 weeks later...

eu nu gasxesc nicaieri un copy shop care sa il faca reflectoriant. ma poate ajuta si pe mine careva cu 2 actibilbe pe albastru sau alp reflectoriante contra cost bineinteles.va multumesc anticipat

multam tare mult sa imi spui si cat ma costa ca nu imi place sa raman dator. La mine in oras e un singur copy shop care nu e bun de nimic si nu au nici reflectorizant nu stiu cum sa faca asa mi-a spus. iti trimit pe privat adresa.

• 3 weeks later...

dupa batalii dificile ( m-am dus la pomul laudat ) maine dau comanda de stickere. o dadeam de azi, dar am vrut sa va intreb daca mai vrea cineva, sa stiu cate bucati le zic sa faca. pe albastru sau pe alb... deci...? :emo-yessir:

buun... deci... Danny a intrat in posesia lor ( sunt curios de poze :emo-yessir: ), Dark, ti le trimit saptamana asta, scuze de intarziere, nebunie la munca... o poza de la mine, urmeza masina dupa ce o spal... merci inca o data Marius! :beer:

post-1462-0-63419300-1348429524_thumb.jp

• Upvote 1
  • Membru

Am fost cam pieton si nu am apucat sa montez pe masina care o am in primire, mai ales ca nu am mai iesit cu ea de vreo luna, doua....dar se rezolva luna viitoare cand sunt schimbul I si am putin timp liber.

• 1 month later...

salut daca nu te superi as vrea si eu logoul sa mil scot si eu pe adresa de mail alexandruladari@rocketmail.com

stima

bunaseara

daca nu lucrez in cadrul M A I pot sa ami lipesc si eu stiker pe masina ?????

stima

• 4 weeks later...
  • 10 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • Membru

A facut cnv stiker in Bucuresti? Ma intereseaza un loc mai ieftin. Ca unde am fost m-au cam rupt la pret. Revin cu poze.