Jump to content
POLITISTI.ro

Incadrarea promotiei 2013 -Absolventi ai institutiilor de formare a politistilor


busyflorin

Recommended Posts

 • Moderator

Nu uitați ce a declarat ministrul la începutul anului cu privire la bugetul ministerului pentru anul 2013 .

Nici în acest an nu vor fi prevăzuţi bani şi indicatori pentru încadrarea promoţiei de absolvenţi.

Detalii găsiți aici:

Link to comment
 • Member

Suntem 650 la Campina. Din ce am inteles, probabil cu rectificarea de buget din luna iunie, se vor aloca bani si pentru incadrarea promotiilor de elevi. Nu ar fii ceva imposibil tinand cont ca nu suntem asa multi ca promotiile anterioare.

 • Upvote 1
Link to comment
 • 1 month later...
 • Moderator

Ministrul de interne a făcut referire şi la problema discutată în acest topic.

 

Vizita ministrului Radu Stroe în județele Satu Mare și Maramureș

[...]

În privinţa angajărilor în sistem, ministrul Radu Stroe a dat asigurări că cei aproape 1.300 de absolvenţi ai promoţiei din vara aceasta vor fi repartizaţi în teritoriu, cu prioritate acolo unde este nevoie pentru siguranţa cetăţeanului.

[...]

Direcţia Informare şi Relaţii Publice - Ministerul Afacerilor Interne

 

 • Upvote 1
Link to comment
 • 2 weeks later...

Când veți fi încadrați nu știe nimeni exact. Nu mai ascultați zvonurile alea de genul ”am vorbit cu cineva de sus și a zis că/știu din sursă sigură că...”!

Noi cei din decembrie, dădeam examenele în ultima săptămână de școală din iunie urmând ca vineri să depunem jurământul și apoi să se facă repartiția dar...miercuri  la raportul de la prânz a venit ordinul să mergem acasă pe perioadă nedeterminată.

Deocamdată la voi totul decurge normal, până la noi ordine urmând să fiți încadrați la timp. Toate cele bune și să ne auzim în teritoriu!  :good:

Link to comment
 • 3 weeks later...
 • Member

Asa zic toti: "ai venit si tu acum cand toata lumea pleaca", "nu mai e politia asta ce a fost" .

Nu zic ca nu e greu, dar nu o sa ne ia nimeni capul. Si in plus daca am ales meseria asta, inseamna ca ne place si ca asta ne-am dorit.

 • Upvote 1
Link to comment

In proportie de 90% (cel putin in momentul de fata) absolventii scolilor de subofiteri vor fi incadrati (exact cum a precizat cineva mai sus - pe data de 8 august fiind prezenti la Inspectorate), dar absolventii Academiei vor fi amanati pana la data de 1 Decembrie...

Dumnezeu cu mila...

Link to comment

De absolventii scolarizati in cadrul MApN pentru nevoile MAI se stie ceva? pentru ca din cate am vazut ordonanta se refera doar la cei de la Academia de Politie.

Link to comment

Asa ar trebui, în ordonanță scrie doar de promoția Academiei de Poliție. În ordonanța din 2011 scrie și de cei școlarizați în cadrul MApN.

Link to comment

Pentru zzabest.Nu zic  "ai venit si tu acum cand toata lumea pleaca", întrucât  mă bucură faptul că mai există destui tineri care vor să fie polițiști,deși mulți nu cunosc exact ce face un polițist(cum nici eu nu am cunoscut la rândul meu).Vreau să vă spun doar că odată ce veți deveni polițiști veți avea răspunderea pe umerii voștri (și nu este deloc mică).

Zic "nu mai e politia asta ce a fost" pentru că acum se patrulează cu auto(când am terminat școala și cât timp am lucrat la post mergeam pe jos sau cu bicicleta,ori foloseam auto personal),acum sunt calculatoare(noi am întocmit actele la mașini de scris și dacă la final greșeai un cuvânt luai totul de la capăt),evidențele erau manuale,de stații radio ce să mai zic,dacă aveam nevoie de ajutor nu aveam nici cui și nici cum să cer.În schimb eram respectat(fapt care mă obliga și pe mine să acord respect) și nu eram considerat  un sclav,un servitor.

 • Upvote 1
Link to comment

Din ultima întâlnire de la Harghita de acum o sapt s-a spus ca va fi incadrata la timp promotia de agenți iar pt cea de ofiteri se fac demersuri pt a o incadra la 1dec...zise sefu' DMRU

Link to comment
 • Member

@iav

Mi-au povestit cei mai vechi despre patrularea cu bicicleta si cu auto personal. Despre transportul arestatilor cu masinile civililor. Despre masina de scris, care se pare ca inca se mai foloseste pe la unele posturi. 

Au fost intr-adevar vremuri grele dar trebuia sa evoluam si noi intr-un final. Personal consider ca aceasta evolutie va fi finalizata mai greu...doar traim in Romania.

De acord si cu raspunderea, trebuie luate decizii importante intr-un timp scurt, presiune mare din partea sefilor, cetateni nemultumiti. Totusi, trebuie sa faca cineva si treaba asta. 

Intr-o zi o sa vina soarele si pe strada noastra, sunt foarte sigur de asta.

 

Mult succes in continuare si sper sa ne vedem cu bine in teritoriu.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.