Jump to content
POLITISTI.ro

IPJ Constanţa a înfiinţat o linie telefonică pentru a reclama poliţiştii


Dan

Recommended Posts

După proverbele țara arde și baba se piaptănă sau câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia, iată că la Constanța s-a mai inventat o inepție. O linie telefonică specială prin care cetățenii nemulțumiți, pot reclama polițiștii 24/24 de ore. Orice frustrat care ia o amendă în trafic poate reclama polițiștii în mod real sau nu, polițiști care mai mult ca sigur vor fi târâți de către marile ”genii” din cadrul cercetașilor prealabili prin birourile IPJ Constanța. Se pare că ”s-au rezolvat” toate problemele cu care se confruntă polițiștii la nivelul IPJ Constanța. Toată lumea are imprimante, coli de scris, mașinile de serviciu au benzină fără număr, piese de schimb pe alese. Sau poate incompetenții din cadrul Serviciului Control Intern au rămas fără obiectul activității ?!

Sunt curios cum se poate îndrepta cu o reclamație un polițist reclamat pe nedrept împotriva celui/celor care l-au reclamat ?

Link to comment

Eu zic ca este o idee geniala a sefilor de la IPJ Constanta la cati ne reclama in fiecare zi. Poate astfel vor sa stranga bani de coli de scris, imprimante si benzina pentru autoturismele de serviciu. Costul unui apel sa fie de de cel putin 2 Euro +tva / min iar apelantul sa dea detalii cat mai amanuntite despre cum a fost el nedreptatit si asuprit.

Mai fac si eu hazde necaz deoarece nu ma asteptam sa se intample asa ceva in orasele mari precum Constanta. Dar ca sa nu mai consumam resurse si timp propun sa fim insotiti in strada si de personal din cadrul Serviciului Control Intern. Dar stau si ma gandesc ca este cam periculos pe strada pentru ei, uneori mai este si frig alteori prea cald, alteori e intuneric si se pot intampla multe.

Edited by 25tess
  • Upvote 3
Link to comment

Se pot face sesizari impotriva politistilor, pe adresa de internet a IPJ Buzau, http://bz.politiaromana.ro, in sectiunile Sesizari private sau Sesizari din trafic. Si cred ca asta e valabil la fiecare ipj.

Edited by Sache
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.