Jump to content
POLITISTI.ro

Suspendare permis de conducere pentru 90 de zile


Mrworldwide

Recommended Posts

Buna ziua va deranjez iar cu o intrebare..,mi a fost suspendat permisul de conducere pe 90 de zile pentru neoprirea la calea ferata,cineva mi a spus ca trebuie sa dau un test 13 din 15 la politie astfel perioada se majoreaza la 120 de zile.Intrebarea este daca ma pot duce dupa 90 de zile sa ridic permisul fara probleme,si daca sunt obligat sa dau testul de cunoastere a cunostintelor rutiere?

Noul cod rutier imi permite sa pot reduce perioada de suspendare la 30 de zile daca promovez testul?

Multumesc anticipat.

Link to comment

Pentru neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferata cand barierele sau semibarierele sunt coborate ori in curs de coborare sau cand semnalele cu lumini rosii si/sau sonore sunt in functiune nu beneficiezi de dreptul de a susține testul 13/15. Vei avea permisul suspendat 90 de zile. Mai multe detalii în topicul .

Edited by Dan
Link to comment

art 221 R/OUG 195/02

2) Conducatorul de autovehicul sau tramvai nu beneficiaza de reducerea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, daca :

d) sanctiunea contraventionala complementara s-a dispus ca urmare a neopririi la trecerea la nivel cu calea ferata cand barierele sau semibarierele sunt coborate ori in curs de coborare sau cand semnalele cu lumini rosii si/sau sonore sunt in functiune.

Iti vei putea ridica permisul doar dupa 90 de zile fara sa sustii vreun examen si atentie la tren

Edited by 25tess
  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.