Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare masina din Austria


san0233

Recommended Posts

Recent am achizitionat de la un nene, o masina adusa din Austria. As vrea sa o inmatriculez si vreau sa stiu ce acte trebuie traduse. Am cartea mare EINZELGENEHMIGUNG, 2 taloane TEIL 1 SI TEIL 2, contract de vanzare cumparare intre samsar si austriac. Masina are un pic de tuning pe ea, de la geamuri fumurii pana la roti 195 45 r15.In cartea mare am 2 seturi de fise de la rar-ul din austria banuiesc in care apar date tehnice despre masina si cate 2 poze cu ea in care apare tunata. Fisele acestea sunt stampilate si sunt anexate cartii mari. Intrebarea mea este: ce acte trebuie sa traduc pentru RAR din tot acest amalgam? Va multumesc.

Link to comment

mergeti la RAR sa solicitati eliberarea cartii de identitate si sa efectuati inspectia tehnica a autoturismului. Daca va fi nevoie de traducerea unor documente veti fi informat de catre reprezentantii RAR.

  • Upvote 1
Link to comment
  • 2 years later...

Va salut,domnilor.Imi spune si mie cineva unde anume este trecut IPT-ul de Austria?Am inteles ca nu este pe unul dintre cele doua Teil.Eu am ceva,dar nu stiu daca ala e.Daca imi puneti si o poza ar fi perfect.

Multumesc anticipat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.