Drecsy Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Cred ca titlul spune tot vreau sa aflu difernta dintre AirsoftGun si acele arme care le putem lua de la festivale si magazinele pentru copii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Andrei Posted March 31, 2013 Membru Share Posted March 31, 2013 Nu este diferenta. Doar ca in magazinele pentru copii, nu o sa gasesti (decat foarte rar) pusti/pistoale pe baza de CO2/GREEN GAZ/ELECTRICE ci doar pusti/pistoale ce actioneaza manual pe baza de arc(SPRING) :-?? ARMELE DE AIRSOFT SUNT JUCARII! Asta daca viteza de propulsie a bilei trase cu jucaria nu depaseste 220m/s... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drecsy Posted April 1, 2013 Author Share Posted April 1, 2013 Da dar nu sunt mai periculoase? Am cautat pe [eliminare reclamă] si am vazut ca sunt mult mai scumpe. De ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Andrei Posted April 1, 2013 Membru Share Posted April 1, 2013 Sunt mai scumpe datorita sistemului de propulsie al bilei co2/green gaz/electric si al materialului din care e confectionata jucaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts