- 0
Evacuare fost partener ca urmare a violentei domestice
-
Similar Content
-
- 2 comments
- 12,829 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
tinkerbell
Buna ziua,
Locuiesc intr-un apartament inchiriat impreuna cu alte 2 persoane, una dintre ele fiind si titulara contractului de inchiriere. In urma cu 4 luni s-a mutat impreuna cu mine si fostul meu prieten. Mentionez ca proprietara a fost anuntata de aceasta mutare. Acum mai bine de o luna au inceput problemele in sensul in care fostul meu prieten se manifesta intr-un mod violent, violenta verbala in special, distrugere de bunuri, episoade maniacale declansate aparent din senin insa ce aveau in mare parte un singur numitor comun: alcoolul. Dupa 2-3 saptamani in care am incercat sa inteleg ce se intampla, sperand si o intoarcere la normal, mi-am dat seama ca trebuie sa plec pentru ca imi puneam in pericol integritatea corporala si psihica.
Problema acum este urmatoarea: el a ramas in camera mea, nedorind sa se mute desi atat eu cat si colegii mei de apartament i-am solicitat acest lucru in repetate randuri, acestia nedorind sa locuiasca cu el deoarece le este teama de el. Ulterior am aflat ca este suspect de BPD (Borderline Personality Disorder), o afectiune psihica, si ca acesta ar putea fi motivul comportamentului lui. Tot din acest motiv nu se poate purta o discutie bazata pe argumente si rationamente logice cu el pentru a-l convinge sa plece.
Mai adaug faptul ca imi trimite mesaje in care ma ameninta, ma jigneste si mai nou ma someaza sa vin sa-mi iau lucrurile pentru ca altfel mi le va arunca.
Doresc sa stiu cum il putem evacua tinand cont de toate aceste detalii.
Multumesc
4 answers to this question
Recommended Posts